2777
2789

چندمی

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه نمیخواد که . سخت نگیر . اول حلیات رو بخون بعدش حفظیات . بعدش حلیات بعدش حفظی 

یک ماه اینجوری خوندم بی فایده بود ، هر چی میخوندم از اونطرف یادم میرفت ، برمیگشتم به کتاب قبلی هیچیش یادم نبود، عادت به مرور ندارم ، دلم میخواد زودتر کتابا تموم بشه فقط چون وقتمون کم بود.

امروز ۱ ماه آزمونمون تعویق افتاد

امتحان کن . بیشتر نمونه سوالات استخدامی رو بخون . 

میشه یه برنامه درسی برام بچینید ، خودم ۱ ماه درس خوندم انقدر خسته و بی رمق شدم که دیگه مخم کار نمیکنه، میشه بهتون درخواست بدم؟

میشه یه برنامه درسی برام بچینید ، خودم ۱ ماه درس خوندم انقدر خسته و بی رمق شدم که دیگه مخم کار نمیکن ...

من تا حالا ازمون استخدامی شرکت نکردم :( 

چون دیدم پارتی میخواد منم نداشتم .

ببین اولا صبح از خواب بیدار شو . 

بعدش نمونه سوالات سالهای قبل رو بخر و بخون 

یعنی ببین از هر سوال در کدوم صفحه بیشتر تکرار شده . 

اون صفحه رو بیشتر بخون .

برای صبحونه هم شیر وماست و پنیر نخور چون ارامش بخشن و خواب اورن .

من برنامه ریزی بلد نیستم . فقط همینارو میدونم . 

چون پیام نور درس خوندم خودخوان خوندم . اینطوری میخوندم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من تا حالا ازمون استخدامی شرکت نکردم :(  چون دیدم پارتی میخواد منم نداشتم . ببین اولا صبح از ...

ممنونم حتما سوالات قبلی رو میخونم ،

من چند نفرو دیدم بدون پارتی قبول شدن ، میگن چون مجری آزمون سازمان سنجش هست احتمال پارتی بازی پایینه ، اگرم پارتی باشه تو مرحله مصاحبه هست که ۳ برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه میشن که اونجا هم شنیدم میشه پیگیری و شکایت کرد ، حالا من ایندفه شرکت کردم توکل بخدا ، دعا کنید قبول بشم 🙏🌹