2777
2789
عنوان

از یک پسری خوشم اومده(کراش دارم)

527 بازدید | 26 پست

خانومای زرنگ و دلبر لطفا اگر تجربه ای دارین راهنمایی کنین

من دفتر پیشخوان کار میکنم یه پسره هفته ای یک بار میاد دفتر کار پست انجام میده و من ازش خوشم اومده اونم کم و بیش نگاه میکنه ولی ما هفته دیگه میریم مرخصی کرونا دیگه نمیبینمش...این چند روز باقی مونده رو چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووخخیییییییی

کار حاصی نمیتونی بکنی مگراینک بری بهش بگی روت کراش دارم بیا اشنا شیم

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

متاهل نباشه ی وقت یا تو رابطه با کسی. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                   🌱و بالأخره، دلِ منم لرزید...💞👩‍❤️‍👨💍  

سر صحبتو باهاش باز کن .. یا خیلی ریز چراغ سبز نشون بده بهش

اونم اگه دوستت داره، احتمالا واسه اینکه  تو محیط کار برات مزاحمت درست نکنه چیزی نمیگه .. 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

تجربه ثابت کرده وقتی کراش داری رو یکی دیر یا زود میاد اعتراف میکنه ک دوست داره😁 شماره ات رو بده ی جوری بهش

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪

اینم بگم چند بار با همکارم ضایع بازی دراوردیم من بلند گفتم کراشم...اونم خیلی سنگینه فقط حواسش هست و نگاه میکنه 

من دیگه فرصتی ندارم دیر متوجهش شدم....

کسی تجربه ای داره توی این زمینه

مغازشونم تعمیراتی هست

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

متاهل نباشه ی وقت یا تو رابطه با کسی. 

همکارا میگن بهش نمیخوره متاهل باشه،خودشم نگاه میکنه

شمارشو گیر بیار 

اره شماره باباش رو برای پست مینویسه،حالا گیر بیارم چیکار کنم بعدش؟