2777
2789

تقریبا یک هفتس حس بویایی ندارم همش میترسم تا بچم بدنیا بیاد حسم برنگرده بوی تنشو نفهمم اخه میگن خیلی ها دیگه حس بویاییشون برنگشته😭😭😭😭

.

راه حلی دارین زودتر برگرده؟؟

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تحریک کنی بر میگرده داداشم از مرداد تاالان برنگشته

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

احتمالا کرونا گرفتی به طور خفیف البته اصلا نترس ها 

من کرونا گرفتم حس بویایی رو از دست دادم دکتر طب سنتی گفت پیاز بخور ی روز پیاز خوردم همون روز خوب شدم 

میشه برای ازدواج منو عشقم ی صلوات بدید 💗

علائمت چی بود

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
منم باردارمو ١٥روزه كرونا مثبت  بويايي دارم يكم چشايي نه!

باز من چشایی دارم بویایی ندارم😢

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
چی خوردی زود خوب بشی  خواهرم کرونا گرفته خیلی حالش بده

اصن علائمم حاد نبود، خیلی خفیف گرفته بودم در حد سردرد و تب خفیف اینا اما خیلی سوپ شلغم و اب سیب خوردم با اب گرم و شیر گرم و ویتامین سی