2777
2789

من دختر خالم پنجشنبه پیشم بود امروز تست کروناش مثبت شده بچه ها ممکنه منم گرفته باشم خیلی میترسم اخه ی بار دیگه گرفتم و تقریبا ۳ هفته قرنطینه بودم 

من یهویی تنگ نفس شدید گرفتم

احساس میکنم دارم خفه میشم😭😭😭😭

دو سال بهم کنایه زدن و با حرفاشون دل منو خالی کردن ولی بعد از ۳ بار زیارت امام رضا حاجتمو داد...السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سرف میزنی و تب داری حتما برو دکتر 

وای خدا من بیماری زمینه ای دارم😭😭😭😭

دو سال بهم کنایه زدن و با حرفاشون دل منو خالی کردن ولی بعد از ۳ بار زیارت امام رضا حاجتمو داد...السلام علیک یا علی بن موسی الرضا
احتمالشم هست ک چون گرفتی نگیری یاحفیف بگیری اما احتیاط خودتوقرنطینه کن و اگ علایم دارشدی برودکتر

اصلا علایم ندارم دختر خالمم دوروز قبلش پدر شوهرش اومده بود خونش که مریض بود از دیروز تب کرده ولی من اصلا هیچ عائمی نشون نداده هنوز 

اگه سرف میزنی و تب داری حتما برو دکتر 

دماغمم با سینه ام و گلوم احساس خشکی میکنم

وای ممنونم ازت خیلی استرس دارم 

ا ره بابا نگرفتی من هم دوماه پیش گرفتم دو هفته پیش یکی از همکارام که تو اتاق کوچیک کنار همیم تستش مثبت شد فک دو سه روز علایم داشت منم پیشش بودم ولی خداروشکر نگرفتم

وای خدا من بیماری زمینه ای دارم😭😭😭😭

ببین مامان من ۶۸ سالشه خیلی خفیف گرفت چون اصلا استرس نداشت وفقط دارو خورد و غذای مقوی به خودت برس و استرس نداشته باش انشاالله که زود خوب میشی