2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد من✋

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 482 پست
تو که خود خود عشقی😂🤗♥

تف# ........................په من چیم......................... دیگه باهات قهرم...........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
بس چرا انقد طولش دادین 

فوت شد فامیلمون

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شمارو هم دوس دارم♥😍 باحالی😁🧡

چاکرتم# ................باحالی از خودته......................خواستم بگم بیا بغلم اما کرونای..............................از راه دور بوسسسسسسسسسسس بوسسسسسسس    

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
توهم باشگاه پروازی؟ من ی مدت عاشق کاپی بودم😂😂میگفتم کاش ی مرد اینجوری پیدا بشه واسه من

داره زن میگیره 😂😂 درخواست یده شاید قرعه به اسمت افتاد 😂😂 

من معروفم 😎

پر شور , عجیب , کنجکااااو 😎 دوستدار طبیعت , اهل موسیقی , مربی شناااا 😍
داره زن میگیره 😂😂 درخواست یده شاید قرعه به اسمت افتاد 😂😂  من معروفم 😎

واقعا؟ چند وقته نخوندمش

تعریف کن بگو ببینم چی شده

از کجا قراره زن بگیره

چی دیگ ازش فهمیدین

دستیار چی میگه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
داره زن میگیره 😂😂 درخواست یده شاید قرعه به اسمت افتاد 😂😂  من معروفم 😎

واقعا......................

@ایسان234     یه چن وقتیه محل نمیده😏

😨😨😨😨😨منکه همیشه یا تگت میکنم یا پیام میدم

تو محل نمیدی

از ما بهترون سراغ داری😏😂

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
نظرتونو درباره این کاپ کیک خوووشمزه بگین 😍😍😂😂

خوشگل خوردنی😋😋😋😋😋

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

مهربون

مغرور

خوشگل چتری😍

پررو

نکبت 

میمون

عنتر

😁😁😁😁😁😁😁

شوخی کردماااااااا😂😂😂😂😂😂

بدی ندیدم ازت دوست دارم ی‌عالمه اندازه ی قابلمه😘😘😘😘😘😘😘

شمارو میبینم یاد مثبت ۱۸ میفتم😐

اوا چرا منکه حرفام مثبت ۱۸ نیس 😄😄😄😄

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️