2777
2789

۷ سال بود عاشقش بودم و نذاشتم کسی بفهمه ولی الان مامانمو و خواهرم میدونن دوسش دارم البته بهشون گفتم دیگه بدم میاد ازش....خالم(مامانش نه یکی از خاله هام) خودش منو به پسرخال معرفی کرد چند ماه پیش اونم گفت نه ولی نمی دونه من میخوامش....اونروز مامانش میگفت دختر کارمند میخواد ولی ما قبول نمیکنیم نمی دونم چرا با حرفش کلا ناامید شدم😪😪😪😪😪

برام دعا کنید بتونم تحمل کنم و راحت فراموشش کنم....دعا کنید بتونم بشینم درسمو بخونم برای خودم کسی بشم شاعل بشم و درآمدی داشته باشم....دیگه دوست ندارم ازدواج کنم از ازدواج دیگه بدم اومده فقط میخوام شاغل بشم تا بتونم مستقل زندگی کنم....تصمیم گرفتم تا ۳۰ سالگی به ازدواج فکر نکنم...کاش هیچ کس حس منو تجربه نکنه😭😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درستو بخون قشنگ سنی نداری اسن یه عشق بچگی بوده و راحت باهاش کنار بیا براراینکه فراموشش کنی راحت خودتو مشغول کن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
فک کردم تاپیک ستایش۱۲۳۴    

ایشونم پسرخالشون رو میخواد؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏