2777
2789
عنوان

ماسک گلاب و نشاسته 😇🤔

24414 بازدید | 16 پست

کسی زده؟؟؟ ترکیب این دوتا واسه پوست  

یکی از دوستام زده خیلی پوستش خوب شده روشن شده

🙄🙄🙄

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍

عزیزم من انقد بلا سر پوستم اوردم همین ماسکای خونگی گلاب سرکه سیب اب خیار دکترپوست کرم معجزه کرمای دست ساز دیگ اصلا تاثیر نداشت صورتم داغون شده اصلااااا

فیلا عرق کاسنی گرفتم ناشتا بخورم

عزیزم من انقد بلا سر پوستم اوردم همین ماسکای خونگی گلاب سرکه سیب اب خیار دکترپوست کرم معجزه کرمای دس ...

خب تو همه چیو امتحان کردی ک

تو ی دوره ی خاص هرکدوم زدی دیدی جواب نمیده؟؟

چ شهری زندگی میکنی تو شیراز ی دکتر پوست میشناختم بهت میکفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستت اگ چربه گلاب بزن الوورا بزن هقته ای یبار سفیداب و ابلیمو بزن من پوستم چربه عالیه

مختلطه تقریبا چرب.....باش گلم مرسی

هفته ای یبارم سفیده تخم مزغ ب دستمال کاغذی بمال فشنگ بزن صورتت ..لیفت میکنه

من همش یادم میره لعنتی 

برا خودت قانون بذار.. ک مثلا جمعه ها ماسک تخم مرغ.. تو مهم ترین شخص زندگی خودتیییی. پس اولویت ب ...

عزیزممم مرسیی

خب تو همه چیو امتحان کردی ک تو ی دوره ی خاص هرکدوم زدی دیدی جواب نمیده؟؟ چ شهری زندگی میکنی تو شیر ...

سلام عزیزم دوست خوبم ....من تاپیک زدم برا دکتر پوست خوب تو شیراز کسی جوابمو نداد .....من پارسال رفتم مسافرت پوستم تیره شد هر چی ماسک هم استفاده کردم پوستم برنگشت دکتر ژاله ربیعی هم رفتم تا شش ماه داروهاش استفاده کردم فایده نداشت ...گلم دکتر خوبی میشناسی بهم معرفی کن ؟؟؟؟؟

خدا کمک کن همه منتظرا طعم.مادر شدن رو بچشن
سلام عزیزم دوست خوبم ....من تاپیک زدم برا دکتر پوست خوب تو شیراز کسی جوابمو نداد .....من پارسال رفتم ...

تو شیراز دکتر حسینی ..مطبش تو خیابون فلسطین ساختمان سبز  هست گوگلم کنی میاد برات  کرم های ساختنی داره ک اگ درست استفاده کنی و تحت نظرش خودش ب کل پوستت تغییر میکنه و روشن میشه لک هم میبره 

من ۳ماه رفتم خیلی خیلی خوب شده بود  تنبلی کردم نزدم و اهمیت ندادم گفتم دیگه خوب شدم برگشت  دوباره

و دکتر فربد صالحی هم هست مطبش نمیدونم گجاس ولی چن تا از اشناها رفته بودن پیشش طول درمان داره و یکم داروهاش گرون تره و  همه چیا رو خارجی میده ..حسینی ارزون تره ....تحقیق کن درباره ی این دوتا خواستی سر بزن