2777
2789
عنوان

نسبت به حساسیت همسرانتون روی کاراتون چه عکس العملی نشون میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
خب خیلی اتفاقی شده من ازیه پیجی کفش خریدم عکس رضایت فرستادم یادم رفت برش بزنم بعد اون پبجم به من نگف ...

ببین یه چیزی میگم اصلا قصدم این نیست ک ناراحت شی ولی اصلا به نظرم با این طرز فکر ب درد ازدواج نمیخوره 

تازه یه عکس پاعه دیگه سرسنگینی نداره

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا از هیپوکراسی بیزارم. اگر  رفتاری بده برای همه بده اگر خوبه برای همه خوبه. نمی شه که مردا ...

منم همین ومیگم کوتاه هم نمیام میگم قانون برابراگه برای من بده برای توهم بده این دفعه گفتم هرچیزی خریدی برام میرسونم به دستت بااینکه۴سال دوست بودیم و واقعاهم همودوسداریم نمیتونم این موضوع وتحمل کنم

وا مگه از کل بدنت عکس دادی

متاسفانه بله اونکه برش ندادمو اشتباه فرستادم و هیچوقت این کارو نکرده بودم بعدشم معذرت خواستم گفتم اشتباه شد وقتی کش داد موضوعومنم شروع کردم

ببین یه چیزی میگم اصلا قصدم این نیست ک ناراحت شی ولی اصلا به نظرم با این طرز فکر ب درد ازدواج نمیخور ...

نه فقط پانبود عکس کامل بود کلا خیلی زیاد حساسه فقطم اشکالش همینه

نه فقط پانبود عکس کامل بود کلا خیلی زیاد حساسه فقطم اشکالش همینه

اها...خب...سعی کن امروزیش کنی 

مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید                                         شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی            
بله مانتو و روسری ....

وااااا خب اینکه دیگه عیبی نداره ...

ول کن تو از قصد نکردی بدنتم معلوم نبوده پس گیر بیخودی بوده ولی دیگه عکس نفرست به کسی

نمیفرستادم چون حساسیتشو میدونستم اما بالحن بد و دلخوری زیادشروع کرد منم از در دلجویی وارد نشدم گفتم وسایلمو پس میارم که یعنی بهم بزنیم بره 

اخه اولین بارمون نیست سراین موضوعات بحث میکنیم