خب خیلی اتفاقی شده من ازیه پیجی کفش خریدم عکس رضایت فرستادم یادم رفت برش بزنم بعد اون پبجم به من نگف ...
ببین یه چیزی میگم اصلا قصدم این نیست ک ناراحت شی ولی اصلا به نظرم با این طرز فکر ب درد ازدواج نمیخوره
تازه یه عکس پاعه دیگه سرسنگینی نداره
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کلا از هیپوکراسی بیزارم. اگر رفتاری بده برای همه بده اگر خوبه برای همه خوبه. نمی شه که مردا ...
منم همین ومیگم کوتاه هم نمیام میگم قانون برابراگه برای من بده برای توهم بده این دفعه گفتم هرچیزی خریدی برام میرسونم به دستت بااینکه۴سال دوست بودیم و واقعاهم همودوسداریم نمیتونم این موضوع وتحمل کنم
نه فقط پانبود عکس کامل بود کلا خیلی زیاد حساسه فقطم اشکالش همینه
اها...خب...سعی کن امروزیش کنی
مجرد/فمینیست/مستقل از خانواده/تیکر=تاریخ رسیدن به اهداف جدید شخصیت من را با برخوردم اشتباه نگیر شخصیت من چیزیه که من هستم و برخورد من بستگی داره ب اینکه تو کی هستی