2777
2789

اسی راه حل یافتی لایکم کن 

البته من شنیدم اگه یه کیسه یخ رو بذاری رو شکم پهلوت چربی های سفید به قهوه ای تبدیل میشن و زودتر اب میشن

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه ی کاهش چربی شکم در ۳۰روز رو از گوگل پلی دانلود کن من با رژیم سخت ۸کیلو کم کردم توش ورزش بازو ...

عزیزم رژیم میترسم صورتم رو لاغر کنه به خاطر همین دلم می‌خواد با ورزش لاغر بشم

با سلفون عوارض نداره؟ شنیدم باعث سرطان میشه ترسیدم بزارم

نه به هیچ عنوان 

شوهرم مربی کشتیه واین راه رو به شاگردا پیشنهاد میکنه برا اونایی که مجبورن یهو تو چند شب ۳.۴ کیلو کم کنن البته خودمم امتحان کردم جواب داده سلفمن بپیچ دور شکمت ودورشو با چسب پنج سانتی بپیچ وکارای روزمرتو انجام بده یا اگه چرخونک داری با اون کار کن بعد که جداش میکنی پر از چربی زرده

عزیزم رژیم میترسم صورتم رو لاغر کنه به خاطر همین دلم می‌خواد با ورزش لاغر بشم

برنامه ی ورزشیه عزیزم من کلی میخواستم لاغر شم رژیمم گرفتم،کلا یه ربع هم نمیشه ورزشم ولی احساس سبکی میکنی تو شکمت البته من نیم ساعت قبلش نرمشم میکردم شایدم بیشتر بستگی به خودت و اراده ت داره

برنامه ی ورزشیه عزیزم من کلی میخواستم لاغر شم رژیمم گرفتم،کلا یه ربع هم نمیشه ورزشم ولی احساس سبکی م ...

آره به اراده که خیلی بستگی داره

شما ورزش‌ها رو بیشتر چه زمانی انجام میدادی؟ صبح، ظهر یا شب؟

آره به اراده که خیلی بستگی داره شما ورزش‌ها رو بیشتر چه زمانی انجام میدادی؟ صبح، ظهر یا شب؟

من ساعتش رو ۸ گذاشته بودم چون وقتم ازاده چند روز دیگه  بازم شرو میکنم خیلی عالی بود 

برو تاپیک من در مورد لاغری یه خانمی چند تا ورزش شکم گذاشته اونام خوبن ولی من با این برنامه لاغر کردم چند روز امتحان کن نتیجه نداد پاک کن ضرر نداره