2777
2789
عنوان

شوهرم به پدر و مادرم توهین میکنه

1565 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.دو سال ازدواج کردم و طبقه بالا خانواده همسرم زندگی میکنیم.شوهرم هربار واسه هر موضوعی عصبی یا دعواش میشه به پدر و مادر من توهین میکنه مثلا میگه چرا نذاشتن خونه مستقل بگیرم در صورتیکه پولشو نداشت خانواده منم از رو دلسوزی گفتن فعلا طبقه بالا پدرت زندگی کن تا دستت پر بشه.خانوادم از هیچ کمکی دریغ نکردن واسش هربار توهین کرد سکوت کردم ولی این سر نتونستم توهیناشو تحمل کنم گفتم پدر و مادرم اگه تا آرنج عسل تو دهن ملت بذارن آخرش میگن زیادی شیرین بود.حرفم بد بود؟؟؟؟نمیدونید چه علم شنگه به پا کرد بخاطر این حرفم

شما اگه شوهرتون به پدر و مادرتون توهین کنه دفاع نمیکنید؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۱
4
57%
۲
3
42%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کسی به پدر مادرم توهین کنه می زنم دهنش

شما خیلی هم ملایم جواب دادی

حرمت پدر و مادر نباید تو دعوا از بین بره، شوهرت اگر اینو نمی فهمه باید سفت و سخت جلوش وایستی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

جرش میدم🤚

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

هرتوهینی ب خانوادم شه همونو ب خانوادش میگم وهیچ ترسی ندارم دهنشو باز کنه یکیم میزنم تودهنش دعوابحث ربطی ب توهین دوخانواده نداره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

۱ و ۲ چیه

بش بگو دفعه ی دیگه بی احترامی ببینم بی احترامی میکنم

بگو خونوادت خط قرمزته معذرت میخوام ولی خیلی پروعه که بی احترامی میکنه اصلا بهش این اجازه رو نده

بگو اونا نظر دادن تفنگ که نزاشتن رو پیشونیت اجبارت کنن بیای طبقه بالای پدرت 

نه حرفتم بد نبود😒

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹