2777
2789
عنوان

چجور مبتونم بعد ابن کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 70 پست
میگ خوبیات زیاد در حقم بت عادت کردم نمیدونم چیوار کنم

بگو برو گمشو مردک 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی بده😔

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
دلم خیلیییی گرفته دلم نابوده واسم دعا کنید

خب آخه چرا؟؟ کسی که یه نفر رو دوست داشته باشه تحت هر شرایطی میاد و میجنگه داره بهونه میاره جای گریه ردش کن بره قحطی مرد که نیست الان توی دو راهی هست چطور میخواد تو مشکلات پشستت باشه خب 1سال و نیم بوده دلیل نیست که یه عمر اذیت بشی 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
میگ خوبیات زیاد در حقم بت عادت کردم نمیدونم چیوار کنم

یه بنده خدایی این حرفارابهم زد وبعد یه ماه رفت عقد کرد نگ تو اون زمان با دوتامون دوست بوده داشت دو دوتا میکرد 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
یه بنده خدایی این حرفارابهم زد وبعد یه ماه رفت عقد کرد نگ تو اون زمان با دوتامون دوست بوده داشت دو د ...

هعییی تونستی فراموش کنب؟

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
امروز بهش گفتم میرم گف ن گف عجله نکن صب کن غروب شه

واااا چقدررر بچه است چند سالشه؟! من که میگم داره فیلم بازی میکنه فردا روزی به حرفم میرسی

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
حس میکنن زندگی دیگ جریان نداره من خیلییی باهاش خاطره دارم.چکنم بعد این😭😭

ما زنا همیشه بدبختیم چه تو که دوستی چه ما که ازدواج کردیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
واااا چقدررر بچه است چند سالشه؟! من که میگم داره فیلم بازی میکنه فردا روزی به حرفم میرسی

ن راس میگ ی سرع گریه میکرد خودش نمیدونه تکلیفش

هعییی تونستی فراموش کنب؟

آره به مرور ازذهنت میره دیگه

وای دم دستم بودی درستت میکردم  یعنی چی مگه انقد بی ارزشی که برات زمان تعیین می‌کنه ببینه میگرت ...

خودم حالم بهم میخوره از خودم