2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید😭😭

183 بازدید | 22 پست

امروز دخترم و بردم بهداشت واکسن بزنه گفتن که وزن گیریش خوب نیست شیر خشک هم کمکی میدم بهش ولی این جوری گفتن الان تمام تنم داره مبارزه چیکار کنم چه شیر خشکی بدم که وزن گیری بهتری داشته باشه دوباره باید ۱۰آذر ببرمش برای وزن تو رو خدا بگیر چیکار کنم

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤

چرا انقد استرس اخه 

وعده های غذاییشو بیشتر کن 

چن وقتشه؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا من اصلا درگیر وزن نیستم

بنظرم بچه ها بعضیا توان بعضیا هم هرچقدر بدی بخورن لاغرن

پسر خودمم همینه شیرشو خوب میخوره غذاهاشو با اشتها میخوره ولی خب لاغره

سلامت بچه مهمتره تا وزنش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عزیزم بخدا انقد استرس درست نیست مادر که ضعیف باشه انرژی منفیش به بچه و کل خونه منتقل میشه

گفته وزنش کمه، ولی خدارو شکر سالمه حالا بیشتر بهش میرسی درست میشه عزیزم

زیر نظر پزشک غذاشو شروع کن درست میشه ولی حتما با نظر پزشک

لبریزم از سکوت بسیار
اول آرووم باش دوما خیلی به حرف بهداشت گوش نکن مهم دکتر دختره  بعد بگو چند وقتشه وزن تولدش چقدر ...

الان ۶ کیلو 

وزن تولد ۲۸۰۰

قد ۶۴

خداجونم مرسی که چراغ خونمو روشن کردی و دو تا فرشته ی مهربون بهم دادی ❤❤❤❤❤
نمی‌دونم چرا من اصلا درگیر وزن نیستم بنظرم بچه ها بعضیا توان بعضیا هم هرچقدر بدی بخورن لاغرن پسر خ ...

توان ینی تپلن😎 اشتباه تایپ شد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
الان ۶ کیلو  وزن تولد ۲۸۰۰ قد ۶۴

ماشالله عالیه 

وزن چهار ماهگی معیار نیست که اگرم باشه عالیه متخصص نوزادان و گوارش دختر من میگن وزن 5 ماهگی باید دوبرابر وزن تولد باشه 

همه چیزش عالیه خیالت راحت