2777
2789

سلام خانوما من تیرماه رنگ و دکلره پر کردم الان ریشه مشکی موهام در اومده پایین موهامم زرد بدرنگ شده. یه دودی خریدم شماره ۶ با واریاسیون بنفش میخوام کل موهامو با این ترکیب رنگ کنم به نظرتون خوب میشه؟ بعد ریشه رو هم اخر بزارم؟ کلا نیم ساعت کافیه ؟ میخوام تیره بشه یکم. الان عکسمم میدم

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موهام دکلره داره میخوام رنگشو عوض کنم بدون دکلره رنگ بزارم ی دست درمیاد؟دکلره ها رنگ میگیرن؟

یه دست در نمیاد دکلره روشن تر میشه مگر اینکه یه رنگ خیلی تیره بذاری

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
اره خوب میشه ولی ریشه هات قهوه ای میشه دیگه 

عزیزم همون دودی رو که با واریاسیون مخلوط میکنم به ریشه امم بزنم دیگه ؟ آخر بزنم ریشه رو؟ کلا به نظرت چقدر بمونه؟ ۴۰ دقیقه کافیه؟

برو ارایشگاه یه رنگ شیک بذاره برات حیفه دکلره اش 

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
برو ارایشگاه یه رنگ شیک بذاره برات حیفه دکلره اش 

آرایشگاه هر بار بفتم پشیمون شدم کلیم پول دادممم الانم که کروناست