2777
2789
عنوان

علت کم شدن خون پریودی

1906 بازدید | 20 پست

ندود دوسالی هست خونریزی پریودم نسبت به سالهای قبل کمتر شده البته بگم خیلی کم نشده ولی خب مقدارش تغییر کرده و رو به کمی رفته قبلناهم خیلی پریود شدیدی نداشتم ولی خب مثل الان کمم نبود بنظرتون علتش چیه ?چون فک نمیکردم مشکلی باشه نرفتم دکتر الان گفتم بپرسم ببینم کسی نظری داره

مجردم

وزنم 56

دعا میکنم به ارزوهاتون برسید 

منم دقیقا همین مشکل رو دارم 

من اوایل تا 5 روز خونریزی زیاد بعدش کم میش تا 8 روز اما الان فقط 4..5 روز میاد اینقدر کم قصد بود بدم دکتر تنبلی کردم

منم لایک کن ببینم چی میگن

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همین مشکل رو دارم  من اوایل تا 5 روز خونریزی زیاد بعدش کم میش تا 8 روز اما الان فقط ...

من قبلا تا 5 بود

مثلا 4 و5 خیلی کم

یه سال هم روز 1 و 2 زیاد 

3 کم

4 شاید قطره

الان روز اول زیاد

روز دوم متوسط

روز 3 قطره

من اینطوری بودم سه ماه ولی خب سونو دادم گفت کیست داری  زمانی که کیستم دفع شد پریودم مث سابق بو ...

من کیست داشتم اما خوب شدم.

برا کیست چه دارویی مصرف کردین؟

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...
نه بابا برا من از همون روز اول کمه خیلی کم

پروفایلت معلومه دوتا بچه داری

من داخل گوگل خوندم بخاطر زایمان خون زیاد از دست میدن کم میشه پریودی

سه روز ولی باورت میشه اگه پد نمیزاشتمم مشکلی نبود یعنی فقط یکم لباس زیرم لک میشد وقتی دسشویی میرفتم ...

منم الان 3 شدم

چند سالته

ولی از این مقدار که میگی من بیشترم

ولی فکر میکنم از کم کاری تیروئید باشه

چون چندتا علائم داشتم