سلام من لنز طبی استفاده میکنم از مرداد ماه تا الان،ولی الان روی لنز سمت راستم لکه هایی افتاده ک تو چشمم بذارم لنز رو کدر میبینم،میخواستم ببینم شما میدونید مشکل چیه؟
تو قرص بذار امتحان کن ببین اشبد تمیز بشه ،یاکف دستت با یکی از انگشتات مایع لنز یا سرم شستشو بریز لنزتو اروم بشور.
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
بار سوم یه لکه افتاده بود رو لنز چشم چپم. استفاده کردم چشام میسوختن بعد از ۳ ساعت درآوزدمش و عینک زدم ولی چشمم به شدت عفونت کرد و اصلا نمیدیدم باهاش
خدا بم رحم کرد کور نشدم
منم انداختمشون رفت
خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منکه گرفتم اون همه هزینه کردم و رفتم یه شهر دیگه گرفتم وقتی میذاشتم تا ۲ ساعت خوب بود ولی بعد از دوساعت چشمام قرمز میشد و اشکم میومد و بعد از دراوردنش تا ۱ ساعت چشمامو نمیتونستم باز کنم
انداختم رفت
رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی........... زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در........... «یه روانشناسِ بدون مدرک...............» 🌨️اسفندیِ جذاب🌨️
چشماتون ضعیفه؟ درجش چند؟ میشه بگین عفونت نکرد چشماتون یا مشخصه که لنز گذاشتین مثله عینک همه جارو و ...
خواهش میکنم عزیزم،آره من راحت بودم،یکم الان سخت شده برام عینک بزنم،ولی من توی خونه نمیزدم و بیشتر بیرون ک بودم استفاده میکردم،ولی شده ک ساعت های طولانی تو چشمم باشه اما مشکلی نداشتم،اوایل چون راحت نمیذاشتم چشمم قرمز میشد،یا مثلا اگر تمیزش نمیکردم چشمم قرمز میشد،هی التهابش هم بدتر میشد،اما اگر نکات رو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد