وای خدا به دادتون برسه من سه و سال و نیم دیگه آزمون دارم نه الان ، اما بازم استرس دارم چون هیچی درس نمیخونم ،😭😭😭😭🖐️ خدایا یعنی میشه من درس بخونم؟ وکیل بشم ؟ ،، ایشالا موفق میشی گلم 🥰👌👌👌👌👌
عزیزم پشتکار داشته باشه داداش من بعد از چهارسال قبول شد با یه زنو دوتا بچه اجاره نشینی
آفرین عجب اراده ای من سال اولمه خودمم بچه کوچیک دارم و با شرایط سخت درس میخونم ولی حس میکنم برای امسال آماده نیستم.اصلا گیجم از یه طرف هرچی به آزمون نزدیک میشیم بیشتر سردرگم میشم از یه طرف کرونا داره اوضاع رو بهم میریزه واقعا خیلی سخته😭😭😭😔
عزیزم پشتکار داشته باشه داداش من بعد از چهارسال قبول شد با یه زنو دوتا بچه اجاره نشینی
😭😭😭😭 من مامان و بابام فوت شدن اصلا حوصله اینکه درس های این ترم و خودمو بخونم ندارم ، میدونم بهونه اس ، اما همش هرروز صبح بیدار میشم غذا بپزم و بعدم خونه تمیز کنم و خیلی بی اراده شدم ، شرایطم سخته از نظر روحی ، عصرا هم بیکار اما نمیتونم ، نمیدونم چرا نمیتونم ، دلم میخواد چشامو ببندم و تو آرامش مطلق فرو برم ، هیچ صدایی نشونم ، هیچ خاطره بدی تو ذهنم تداعی نشه ، اصلا دلم میخواد پوچ بشم تو این دنیای مضخرف
منم یه بچه کوچیک دارم ولی امسال نتونستم خودمو اماده کنم با شگرد اول دانشگاه بودم وهمه انتطار دارن که من قبول میشدم ولی خب کاریش نمیشه کرد شرایط زندگی اونطوری نیست که ما انتظار داریم خودم از این موصوع ناراحتم که از قافله جا موندم ولی با خودم میگم منم میتونم بر شرایطم فایق بیایم ...شما هم قطعا موفق میشیدخواستن توانستن