2777
2789

سلام مامانا من٣٣  سالمه يه ني ني ٢ ساله دارم

واسه ارتقاي شغليم ميخوام ارشد شركت كنم كه اگه سال بعد قبول بشم دو سال درگيرشم 

خيلي دوست دارم بچه دوم بيارم ولي موندم امتحان شركت كنم يا بعد ارشد ؟ اخه هر چي تو سن پايينتر باردار بشي بهتره و كيفيت بچه بهتر ميشه

از طرفي اگه الان باردار بشم ديگه خيلي سخت ميشه بعد از دو سال دوباره درس بخونم از طرفي هم بخاطر كرونا ميترسم باردار شم . ميگن رو مغز جنين تاثير ميزاره 

تخمکت رو فریز کن. دیگه فرقی نمی کنه تا ده سال دیگه هم بچه نیاری با کیفیت می مونه.

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارشد بخون کروناهم بره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نظر من اینه که درس بخون. 

اره اگه مطمئن بودم قبول ميشم اينكارو ميكردم ولي هركار مي كنم استارت بزنم نميشه . اگه قبول نشم هم شرايط سال بعد از اين بدتر ميشه 😑

همین که با بچه سرکار میری کلی وقت ت درگیره درسم بخونی نابود میشی هم خودت هم بچه

من این کار و کردم تو نکن خواستی هم حتما یه دانشگاه الکی برو که پول بدی نمره بگیری دولتی نرو ارامش ت بهم میریزه زود پیر میشی 

تلاش کنین موفق میشین  
تخمکت رو فریز کن. دیگه فرقی نمی کنه تا ده سال دیگه هم بچه نیاری با کیفیت می مونه.

تخمك فريز الان ميگن خوبه بيست سال ديگه ميفهمن يه عارضه اي چيزي داشته . كلا به روال طبيعت باشه همه چي بنظرم بهتره 

اره اگه مطمئن بودم قبول ميشم اينكارو ميكردم ولي هركار مي كنم استارت بزنم نميشه . اگه قبول نشم هم شرا ...

اگه واقعا بچه می خوای پس بچه دار شو که هر دو کمی بزرگ شن از دستت در بیان و کلافت نکنن. یعنی بعدش نمی شه درس خوند؟ 

واااي نا اميد شدم 😥  كرونا رو چيكار كنم  از جفت عبور ميكنه و رو مغز بچه تاثير ميزاره&nbs ...

نه بابا این حرفا رونزن عزیزم.ناامیدم نباش توکلت ب خدا باشه.منم الان بچم تازه ب دنیا اومده الحمدلله چیزیم نیست.