2777
2789
عنوان

از سوتی هاتون بگیننن

203 بازدید | 18 پست

من‌مجلس بابام بود داشتم گریه میکردم یهو یکی از فامیلای خیلی رودروایسی دارمون اومد هول شدم بهش گفتم تسلیت میگم😐اونم‌گفت ممنون😑😑بعد یکم گریه کردیم تو بغل هم و رفت😂😂😂بعد که یادم میومد میخواستم محو شم فقططط

منم رفتم یبار ی مجلسی ب صاحب خونه گفتم خوش اومدین 😭😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسط دعوا :اسم کثیف منو ب زبونت نیار

مجلس ختم: خدا رحمتش کنه،بار آخرتون باشه😐

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

منم رفتم دیرن یه حاج آقا کله گنده تو دانشگاه کارداشتم اما نبود 

برگشتم دوباره رفتم گفتم حاج آقا من تشریف اوردم دیروز شما نبودید 

از این شدت احترام کارمو راه انداخت سریع 😂😂

یکی از آشناها رفته بود عیادت مرض بدحال جمع هم بودن

بهش گفت دایی جان دنیا محل گذره

چند وقت پیش یکی اومده بود عیادت مامان داشت می‌رفت گفت غم اخرتون باشه و همونجا کلی خندیدیم

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
منم رفتم دیرن یه حاج آقا کله گنده تو دانشگاه کارداشتم اما نبود  برگشتم دوباره رفتم گفتم حاج آق ...

شما مامایی خوندی؟🤩

من تازه قبول شدم

از رشتت راضی هستی گلم؟❤

خدایا شکرت❤