2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم قطع رابطه كردم

310 بازدید | 15 پست

بچه ها هرجيزي ك شوهرم ميرفت بهشون ميگفت يا انتقادي ميكرد اينا درجا ب شوهرم ميگفتن زنت چيكار كرده باهات ك اينجوري شدي چقد فرق كردي و..تا اونروز ك شوهرم بازم رفت يع چيز يشو ك داده بود مامانش براش نگه داره خواستش مادرشوهرم زنگ زد بمن ك هرجي بينمون بود تموم شد و ازين حرفا منم ازون روز برا هميش دورشونو خط كشيدم به شوهرم گفتم تو برو و بهشون احترام بزار پدر مادرتن ولي من ديگ حتي نميخام ببينمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی کنجکاو شدم اون چیز چی بود؟؟؟

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
فقط مواظب باش اگه شوهرت خودش تنها رفت پیششون پرش نکنن تحریکش نکنن، توام نیستی نمیتونی جوابشونو بدی

شوهرم نميره ميگ اونا ب تو حرف زدن انگار بمن حرف زدن بعدشم مگ چي گفتم ك مامانم همه رو تو هم ريخت

يه چيزي تو مجرديش داده بود دست مامانش امانت مامانشم بخشيد ب دامادش

چ عجیبه اولین مادری هستن ک می بینم یه چیز از پسرشونو دادان دامادشون😵

آخہ شبــــ ڪـــــ میشہ... حس میڪنم یڪے نشستہ پیشتـــ
خوب کاری کردی✋منم دارم از اینا

چ رفتاري ميكني بخدا من خيلي خسته شده بودم شوهرم تكون ميخورد ميگفتن زنت يادت ميده منم اينجا غريبم اينا فك كردن باهام قطع رابطه كنن من مبرم منت كشي 

چ عجیبه اولین مادری هستن ک می بینم یه چیز از پسرشونو دادان دامادشون😵

هعييي اون اگ چاره داشت زندگيشم تقديم دامادش ميكرد برا اينك دختراش تو اسايش باشن اما عروس براش ارزشي نداره عروسو ب چشم كلفت ميبينه بخدا پنج ساله عروسشم همه كاراشو ميكردم احترام ميذاشتم اخرش ب شوهرم ميگ زنت همه توهيني بهمون كرد ما احترام گذاشتيم هيچي نگفتيم

هعييي اون اگ چاره داشت زندگيشم تقديم دامادش ميكرد برا اينك دختراش تو اسايش باشن اما عروس براش ارزشي ...

ای بابا چ بی لیاقت یه مدت نرو خودش دلش برات تنگ میشه بهت زنگ میزنه

آخہ شبــــ ڪـــــ میشہ... حس میڪنم یڪے نشستہ پیشتـــ