2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

259 بازدید | 18 پست

سلام خانما حالم خیلی بده الان دارم با اشک مینویسم امشب سر دخترم با شوهرم دعوام شد گوشیشو پرت کرد سمتم خورد زمین ال سی دیش سوخت صفحه سیاه شد بعد دید گوشیش اینجور شد پا شد حسابی منو زد الان قهر کردم اومدم پایین خونه مادرشوهرم نمیدونم چیکار کنم هر چی جلو خانوادش خواست بهم گفت خیلی دلم شکست 

افرین که اصل مطلبو نمیگید که سر چی دعواتون شده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که نمیفهمع  دست بلند میکنه اونم جلو خانوادش   باید  افتابه برداری بهش هرچی لیاقتشه  بار خودشو خانوادش کنی  تا دفعه بعد حالیش بشه از این شکرا نخوره

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

اروم باش عزیزم

دعوا سر چی دخترت بود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سر تربیت دخترم  

اینن خیلی کلیه همه سر تربیت بچه دعوا دارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اروم باش عزیزم دعوا سر چی دخترت بود

شام سوسیس میخواست در صورتیکه کوکو درست کرده بودم سر سفره شام نخورد سفره رو که جمع کردم گفت سوسیس میخوام منم دعواش کردم شوهرمم عصبانی شد 

خانم دکتره میگفت اگه سر تربیت بچه اختلاف نظر دارید و این اختلاف به دعوا میرسه بهتره تربیتی که از نظرتون غلط هست رو انجام بدید ولی دعوا و جار و جنجال جلوی بچه راه نندازید