2777
2789
عنوان

کیاتوخواب جن هااذیت شون میکنه؟

267 بازدید | 61 پست

من که شوهرم همش توخواب اه وناله میکنه حتمابایدبیدارش کنم وگرنه داد میزنه ازخواب هاش هیچی نمیگه فقط میگه اذیتم میکنن هرچی میگم تعریف کن نمیکنه

من تو بیداریع

عادت کردم

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه از اذیاتشون بگی

عارع الان هندزفریم گم شدع بود بعد تو اینجا گفتع بودن روسری گرع بزن منم گرع زدم تو جامدادیم بود با اینکع من جامدادیم رو گشتع بودم 

یا صدای عروسی جیغ اهنگ همع چی

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
چی میبینی

همزاد مامانم رو دیدم همزاد بدش بود البتع این ربطی بع جنا نداشت ولی خواستم بگم

بیشتر صداس بعد سایه 

شایدفکرمیکنی خیالات

نع عزیزم قبلا از این اتفاقات داشتم خیلی چند وقتع بیشتر شدع