2777
2789

هنوز نتیجه کنکورم نیومده بود که به اصرار خانواده ازدواج کردم ی ازدواج اجباری تو مدت عقدم چه حقارتها که نکشیدم وچه اختلافاتی که بین خانواده هامون بوجود نیامد واین موجب شد که با ی جهاز دربه داغون فقط برا رفع تکلیف بفرستنم خونه شوهر بیکار وبی پولم برا ی لقمه نون چی که از دست مادر شوهر وخواهر شوهرام نکشیدم بچه اولم که دنیا اومد شوهرم دیگه میرفت سر کار واوضاعمون تقریبا روبراه شد ولی از اول تو زندگی همه چی کم داشتم حتی دو سه سال اول ازدواج لباس درست حسابی نمیخریدم این باعث شده که اطرافیام اصلا بهم توجه نکنن نه توخانواده خودم محبت دیدم نه از خانواده شوهر الانم به بچه هام بی محبتی میکنن خودم به درک ی آدم منزوی وافسرده شدم اما نمیخام بلایی که سر خودم اومد سر بچه هامم بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن مادر قوی باشی خودتو باور داشته باش تو نیازی نداری کسی دوست داشته باشه الان خونواده خودتو داری فوکوس بزار خانواده خوبی داشته باشی ,عزیزم مطالعه کن خیلی به وسعت دیدت کمک میکنه 

خانواده یعنی تو شوهرت و بچه هات ، بچه ها این توجه رو از پدر مادرشون نیاز دارن نه هیچکس دیکه ، پس بهتره فقط تمرکزت رو خانوادت باشه و کمتر با دیگرانی که حس خوبی بهت نمیدن ارتباط بگیری و توقع داشته باشی 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

خودت که میدونی جز خدا کسی رو نداری از خودش کمک بخواه 

منم هیچ پناهی جز خدا ندارم یعنی دیگه هیچ امیدی به آدما ندارم از خود بالایی کمک می خوام این جوری امیدم به زندگی بیشتر شده و راحت تر با مشکلاتم می جنگم

درکت میکنم منم مثل تو سعی کن خودت  ب بچه‌ات احترام بذاری تا بقیه هم یاد بگیرن و دوما اینک زمانه خیلی بد شده کسی ک پول داشته باش بقیه بهش احترام میکنن و دوسش دارن همه کار برای مادرشوهرم کردم فقط بدی درحقم کرد چون ک ب همه گفته ک فلانی پول نداره منم زن بچهاشو آدم حساب نمیکنم سخته هرروز سوره ذاریات طلاق مزمل و شرح رو بخون وشبها هم واقعه و 7 بار هم قدر بخون هرروز و بخون تا آخر عمرت بعداز ی هفته یا کمتر معجزه این سوره هارو میبینی در ضمن نمازهای اول وقتم عالی

عزیزم واست5تا صلوات فرستادم حتما خدا مشکلاتتو حل میکنه و دیدتو به زندگی مثبت میکنه.

ولی عزیزم باور کن حتی کسایی که این مشکلات تو واسشون نبوده, بازم فامیلای مزخرفی دارن و دهنشون بازه تا بهشون گیر بدن! تو هیچیو از دست ندادی.با خدا و شوهرتو بچه هات تو زندگی کیف کنو خوشحال باش که شوهرکردیو از اون جو مسموم بیرون اومدی.