2777
2789
عنوان

ی حس شیشمی واقعی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 99 پست

فقط جواب اسی رو میدم

حسم میگه چون حس استقلال پذیری داری و دوس داری همه چی عالی پیش بره و رو حرفت حرف نیاد دراینده دلت بدجور گرفتار عشق میشه اما اما اما بخاطر روحیه ای که داری با مشکل برمیخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جواب اسی رو میدم حسم میگه چون حس استقلال پذیری داری و دوس داری همه چی عالی پیش بره و رو حرفت حر ...

متاهله چطوری دلش گرفتارعشق میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
به منم بگین من الان حاملم حستون چیه هنوز نرفتم آزمایش

چند کلمه اول میخوندی عزیزم

نوشتم حس ششم نیستم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
فقط جواب اسی رو میدم حسم میگه چون حس استقلال پذیری داری و دوس داری همه چی عالی پیش بره و رو حرفت حر ...

این ماه باردار میشم 

راستی یعنی چی گرفتار عشق میشم 

میشه بیشتر توضیح بدی لطفا

وا چرا فقط جواب اون پس ما اینجا چیم

چون اون تاپیک زد

من واقعا واقعا حس ششم قوی دارم

هربار میرم حسمو میگم همه همه میپرسن

توهمین نی نی سایت چندنفر اومدن بهم گفتن که حرفی که زدی درست بوده

ولی چرا میگم همه نه چون واقعا نمیتونم

یچیز عجیبیه که نمیتونم بازش کنم

انگاری حسم زوم میشه رو شخص خاصی و ازاون فاز میگیرم

چون اون تاپیک زد من واقعا واقعا حس ششم قوی دارم هربار میرم حسمو میگم همه همه میپرسن توهمین نی نی ...

میشه جواب منم بدی...خواهش میکنم

کنکرم چی میشه؟؟اون چیزی که میخوام رو میتونم بیارم یا نه؟

چون اون تاپیک زد من واقعا واقعا حس ششم قوی دارم هربار میرم حسمو میگم همه همه میپرسن توهمین نی نی ...

میشه به من بگین ازمونی که امسال دارم قبول میشم؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی

اجی توروخدا از من  و آیندم هرچی میرسه به ذهنت بگو 

و اینکه سال بعد تربیت معلم قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟