2777
2789

دمنوش دارچین ، زعفران ، آویشن ، زنجبیل با همدیگه دم کنم بخورم واسه گرمی رحم.

تاثیر نداره؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دارچین که کلا نازایی میاره دختر

وا

پس من نازا شدم تا حالا هر روز دارچین میخورم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پس من نازا شدم تا حالا هر روز دارچین میخورم

دکترا طب سنتی میگن،،انشالله که نشدی

کم بخوری هیچی مشکل نداره اما وقتی بخوای هر روز دم کنی بخوری خوب مشکل زا

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
پس چرا گفتن بخور؟😣 قراره آی یو آی کنم

دارچین نریز

فوقش در حد کم 

ولی زنجبیل روری ی قاشق چای خوری هم مشکلی نداره

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
رو چه حساب اینو میگی؟دلیل علمی داره؟

والا مقاله ای ازش نخوندم ولی پزشکا طب سنتی میگن

دکترا طب سنتی میگن،،انشالله که نشدی کم بخوری هیچی مشکل نداره اما وقتی بخوای هر روز دم کنی بخوری خوب ...

اگه شده باشم که خوشحال میشم   هر روز میخورم هم تو غذا هام هم تو چایی هم تنها دم میکنم

حالا از کجا مطمئن بشم شدم؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
اگه شده باشم که خوشحال میشم     هر روز میخورم هم تو غذا هام هم تو چایی هم تنها دم میکنم ح ...

میگن خل و چل ولی ناراحت نشو😂