2777
2789
عنوان

وای وای بچها ماکارانی پختم تو غذای شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ادم تو غذا رستوران مو ببينه حالش بد ميشه  ولي مو زنش كه ميدونه تميزه البته صحنه قشنگي نيس ...

کلیم الان حرف بارم کرد میگه چی میشه یکم حواست باشه بخدا حواسم هست اما چیکارکنم خب کاره دیگه شده من باید چیکارکنم بخدا گریم گرفته حالم بده

چه جوری حساسیتشو کم کنم این هیچ جوره حساسیتاش کم نمیشه....اعصابم بد بهم خورد

با بي تفاوتي 😁😅

ببين مردها مثل بچه ها ٣ ساله هستند 

اگر مثلا مو پيدا ميكنه تو با خنده  و شوخي بگي بندازش بيرون غذات و بخور يا تميزه بابا ، يا ما باهم رابطه داريم مو كه چيزي نيست كم كم واسش عادي ميشه 

اما اگر تو شروع كني به خود زني ، اي واي ببخشيد ، خدا مرگم بده ، دستم بشكنه ..... كه تو غذات مو افتاده 😐، ان هم فكر ميكنه حالا چه موضوع مهمي اتفاق افتاده 😒😒

خدا نکنه، ولی قدر همو بدونین، واقعا یه مو ارزشش رو نداره منکه پدرم سر همین سرطان رفت.. و الان مادرم ...

احسنت واقعا .اصلا گفتی چشام پر اشک شد منم پدرم فوت کرده واز مادرم دورم . مو که سهله کاش گشنگی بکشم اما مادرمو ببینم یا یه لخظه پدرم برگرده 😭😭😭😭😭

خدا نکنه، ولی قدر همو بدونین، واقعا یه مو ارزشش رو نداره منکه پدرم سر همین سرطان رفت.. و الان مادرم ...

الهی عزیزدلمممم خدامادرتو واست حفظ کنه...اما واقعا دلم میخواد بمیرم نباشم خستم خسته....حالم خرابه....اعتیاد داشت یه جور اذیتم میکرد حالام که داره ترک میکنه یه جور به قران ۱۸روزه دارم از جونم واسش مایه میذارم بخدا با جونم دارم ازش مراقبت میکنم حالم خیلی خرابه به هیچکسم نمیتونم درد دلمو بگم

احسنت واقعا .اصلا گفتی چشام پر اشک شد منم پدرم فوت کرده واز مادرم دورم . مو که سهله کاش گشنگی بکشم ا ...

الهی عزیزم خدابیامرزتش...بخاطرشوهرم یکماهه خانوادمو ندیدم واسه اینکه ازش مراقبت کنم هیج جا نرفتم اونوقت اون نمیتونه بخاطرمن ازیه سری چیزا چشم پوشی کنه...اگه الان اون خانوادشو یکماه نمیدید بخدا منو ول نمیکرد 

الهی عزیزم خدابیامرزتش...بخاطرشوهرم یکماهه خانوادمو ندیدم واسه اینکه ازش مراقبت کنم هیج جا نرفتم اون ...

ممنونم عزیزم . خدا عزیزانتونو براتون حفظ کنه تا هستن باید قدر دونست. من دوساله مادرمو ندیدم دارم از دلتنگیش داغون میشم.همینهایی که الان گفتی رو با نرمی ومهربانی بدون حالت سرزنش بهش بگو. یکمم خودتون به حساسیت هاش دامن میزنی  وقتی اینجوری میکنه شمام نباید اینقدر ناراحت بشین یا طوری رفتار کنین انگار آسمون به زمین اومده یا بگی وای شرمندم باید برم زیرزمین واین حرفها اصلا اینارو نگو. احساس میکنم اعتماد به نفستون  پیش همسرتون کمه

ممنونم عزیزم . خدا عزیزانتونو براتون حفظ کنه تا هستن باید قدر دونست. من دوساله مادرمو ندیدم دارم از ...

اره کمه اعتمادبه نفسم پیشش...نه پیشش نگفتم که وای شرمنده و فلان به شماها گفتم که اینجوری شدم فقط گفتم بیا غذاتو عوض کنم یکی دیگه بیارم فقط همی بعد دیگه غذاشو جمع کردم...پیش خودم حالم خراب شد...کاش ادم یه جایی بود فرار میکرد میرفت کسی نمیتونست پیداش کنه کاش حداقل یکم قدر ادمو میفهمیدن

اره کمه اعتمادبه نفسم پیشش...نه پیشش نگفتم که وای شرمنده و فلان به شماها گفتم که اینجوری شدم فقط گفت ...

احساس میکنم خودتون از لحاظ روحی هم تحت فشار هستین هم خسته هم ناراحت . اینجوری حتما خیلی اذیت میشین 

احساس میکنم خودتون از لحاظ روحی هم تحت فشار هستین هم خسته هم ناراحت . اینجوری حتما خیلی اذیت میشین&n ...

خیلی خیلی ناراحت و خستم ازلحاظ روحی هم که خیلی داغونم..هیج جایی بهم ازته دل بهم خوش نمیگذره هیچ جا خیال اسوده نیستم انگاریه جور طلسمم کردن

خیلی خیلی ناراحت و خستم ازلحاظ روحی هم که خیلی داغونم..هیج جایی بهم ازته دل بهم خوش نمیگذره هیچ جا خ ...

میفهمم عزیزم خیلی سخته مسایل ومشکلاتی داری که باعث شدن اینقدر بهم بریزی . میتونی بری مشاوره؟