2777
2789
عنوان

مرد اینجوری ام پیدا میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 52 پست
🤔🤔🤔کی میاد 🙃

چند سال دیگه 

خبرش معلوم نیست کجاست فعلا پیداش نیست☹️

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره پیدا میشه

اون هیکلی که توصیف کردی رو شوهرم بدش میاد... شوهر من طرفدار هیکل های ظریف و ریزه میزه ست...سلیقه ها متفاوته همه اونجوری کیم کارداشیانی دوست ندارن

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
باشه اتفاقا دور اطرافش همه این مدلی هستن واسه تو هم یکی برات میارم😁😂😆

مرسی# ........................  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
مرسی# ........................    

قابلی نداشت  

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
ببین کجا گیره میاد گلم

اشکال نداره همون چند سال دیگه بیاد بهتره

😍😍😍😍

😍😍😍

جدا از این حرف ها کاش اکثریت مرد های ایرانی طرز تفکر بهنام خندان رو داشتن این آقا طرز تفکر سوم واقع ...

پیجشومیذاری

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

بله من دیدم فراوان  تنها چیزی که براش مهم بود  نجابت بوده و راستگوی و خیانت نکردن

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

اره من به چشم یه مرد عاشق رو دیدم 

شاید دقیقا مثل داستانا

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒

پسرعموی من به جرات میگم که یکی از زیباترین زنان دنیا همسرشه.. زنش آنقدر زیباست ک توی هر مراسمی میاد همه مردم همه‌ی کاراشونو ول میکنن و محو تماشاش میشن! هر چی از زیباییش بگم کم گفتم... بعد ازونجایی که پسرعموی من ذاتا آدم عوضی ای هست روزی نیست که به این زن خیانت نکنه... روزی با یه دختر قرار میزاره و با هم تفریح میکنن...و جالبه که توجیهش برای اینکار اینه که هر روز نمیشه یه غذای تکراری خورد!!!! عزیزم خیانت به زیبایی ربطی نداره... کسی ک ذاتش خراب باشه به زیبایی و زشتی طرفش کاری نداره... کار خودشو میکنه

سَلامُ لِلَّذینَ اُحُبُّهم عَبَثًا...

منم موافقم با نظرت استارتر

من قیافه ام معمولیه و ۸۰ کیلوام شعلم خوبه رشته تحصیلیم و خانواده امم شناخته شدن 

ولی خواستگار ندارم و اهل دوست پسر اینا نیستم ولی حتی یه پیشنهاد یا اینکه یکی عاشقم بشه هم نداشتم🙄