2777
2789

بچه ها سلام یه خواهشی داشتم اکر مسی کرونا گرفته و بهبود پیدا کرده میشه راهنمایی کنه که چه چیز هایی خوبه انجام بدم چه چیز هایی بخورم چی نخورم ممنون میشم دست تنهام بهترین راهکارهاتونو بدین ۴۵ سالمه🙏🏻

فکر کردم منظورت مسی فوتبالیسه که خوب شده😂

نگران نباش منم دارم چربی سرخ کردنی  شیرینی و سردیجات ممنوع 

مایعات دمنوش زیاد 

داروی امام موسی کاظم 

کندر 

پونه کوهی 

زنجیل

اویشن 

دارچین دم بده بخور 

ابلیمو عسل با اب ولرم بخور

مرغ چای برنج نخور

قرص زینک ویتامین د و جوشان

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستم‌خورده🙏🏻😂

❤💐😂

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

برای کرونا اینا خوبه اگه استفاده شه. برای سرماخوردگی هم مفیدن.

مصرف دمنوش عسل آبلیمو و اب ولرم روزی حداقل دو بار،دمنوش پونه، دمنوش عناب و آویشن، دمنوش زنجبیل. قرص مولتی ویتامین. آبمیوه طبیعی بخصوص آب آناناس. آب ولرم،  سوپ. کلا مایعات گرم. غذاهای طبع گرم. گوشت گوسفندی. مصرف دقیق داروها. استراحت کافی.

بعد هر وعده غذا ، خوردن یه قاشق گلاب رو هم از چند نفر شنیدم.

ان شالله هرچه زودتر حالتون خوب شه.

همسر من یک ماه پیش مبتلا شدن.بدن درد،تب،سرفه ،بی اشتهایی و ضعف شدید داشتن.من بهشون داروی امام کاظم روزی سه بار،اویشن و عسل،آب سیب،سوپ شلغم،سیاهدونه عسل و زنجبیل دادم. چون سرفه شون زیاد بود از داروهای طب اسلامی و حجامت هم کمک گرفتم. سه روزه سرپا شدن و خودم بدون ماسک مبتلا نشدم😊