2777
2789

البته بگم بدون کنکور میخواستم برم یک لیسانس روزانه دارم (میخواستم یا پیام نور یا ازاد)

من :آموزش ابتدایی خوبه برم؟

مشاور:نه چون معلوم نیست ۴ سال دیگه چی بشه 

سنت هم بالاس برای آموزش ابتدایی ۲۹سالمه

من:زیست سلولی مولکولی  خوبه؟ ادامه هم میدم تا دکترا

مشاور :دو روز دیگه بچه دار میشی خیلی سخت میشه بعد هم توی ایران کار نداره  اگه بخوای بعدها تا دکترا هم بری اجازه آزمایشگاه زدن نداری/🥺

من:روانشناسی _ادامه هم میدم...

مشاور :بازار کار روانشناسی خیلی خرابه اشباع شده... سنت بالاس احتمال اسختدامت  تو آموزش پرورش کمه...

من : حقوق ادامه هم ...

مشاور: حقوق خوبه ولی خیلی هم نه اشباع شده کار نیست براش... 

من چ گوری بکنم برا خودم 

برای بقیه رشته ها حق دادم ولی الان خیلی روی حقوق کلیک کردم  

حقوق خوبه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا این چه مشاوره ای بوده.اصولا مشاوره نمیگه اینو نرو فقط درموردش توضیح میده تصمیم آخر با خودته..حقوق اگه به حیطه کاریش و اعصاب خوردیاش علاقه داری برو..ولی روانشناسی بهتره بنظرم

از من میشنوی کاری به حرف هیییچ کس نداشته باش ببین به چی علاقه داری همین از همه چی مهمتر اینه

حقوق فهمیدم  علاقه دارم 

زبان درازی دارم حاضر جوابم قدرت تحلیلم  زیاده 

حافظه خوبی دارم  اینقد تند فکر میکنم

حقوق فهمیدم  علاقه دارم  زبان درازی دارم حاضر جوابم قدرت تحلیلم  زیاده    ...

خب پس اگه علاقه داری حقوق رو بخون کار ب حرف هیچکسم نداشته باش تو قراره چند سال درس بخونی باید حداقل از این چند سال لذت ببری نه اینکه ب زور بری دانشگاه و چیزیم متوجه نشی ،بعدشم یه روزی خواستی شاغل شی شغلت متناسب با شخصیتت باشه و چیزی باشه که دنبالش هستی ازش خسته نشی، اگه حس میکنی حقوق رشته ایه که چه توی دانشگاه چه وقتی رفتی سرکار متناسب با شخصیتت هست انتخابش کن

حقوق فهمیدم  علاقه دارم  زبان درازی دارم حاضر جوابم قدرت تحلیلم  زیاده    ...

البته اینم بگم زندایی من حقوق خوند و تو قوه قضایی چند سال کار کرد ،میگفت خیلی مناسب خانما نیست،روحیه قوی میخواد اینکه هرروز یه عده با مشکلاتشون بریزن سرت و تو مجبوری بیوفتی دنبال کاراشون روحیه خیلی خوبی میخواااد که بهم نریزی با داد و هوارای اونا