2777
2789

یک قاشق عسل + سه قاشق شیر 

چه مقدار روی پوست بماند؟ ۱۵ الی ۲۰ دقیقه

من خودم نیم ساعت میزارم رو پوستم بمونه 

اول که موادو قاطی کردم روی بخار کتری میزارم و خوب هم میزنم چون داغ میشه چن دقیقه میزارم تو یخچال بعد با پنبه به کل صورتم میزنم و با حرکت دورانی تا تموم موادم تموم بشه ممکنه بعد چن دقیقه چسبناک شه من دو روزه دارم میزنم و تو همین دو روز واقعا حس میکنم کم کمش یه درجه پوستم روشن تر شده حتما چن وقت بزنید باور کنید خیلی عالیه 

اگه سوالی داشتید درخدمتم😊😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی ولی نذار رو حرارت عسل نباید حرارت ببینه سم تولید میکنه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

شیر وزردچوبه رو ترکیب کنید برای جوش وجای جوش 

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
نه کل صورتمو میشورم اونقدرا هم چسبناک نیست نیم ساعته میخاد چی بشه می ارزه بعدش خوب خوب کل صورتتو بش ...

آخه من صورتم سیاه نیست واسه جای دیگه میخواستم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
خیلی کم ولی بازم باش

تو دراز مدت phپوستت و به هم میریزه.پوستت خیلی خشک یا خیلی چرب میشه.صابونم حتی نزن به صورتت

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌