2777
2789

دیر نشده ک هرچی بپزی هشت اماده ست 

من مامارونی پختم براخودمم کدو حلوایی

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
شوهر من هر روز میگه از فردا شام نمیخورم یا سبک میخورم ولی فردا که میشه همه چی یادش میره

نه من نمیخوره پیاده روی هم میره

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه صبح تخم مرغ خوردم الان دیگه املت نمیخورم..بخدا انقدر سرم درد میکنه بچه هم از هفت صبح بیدارم کرده دارم به بچه میرسم و یکم آشپزخونه رو مرتب کردم..لوسه..مادرش هر روز پلو و چلو میزاره

نه من نمیخوره پیاده روی هم میره

پیاده روی هم یبار تصمیم گرفت هر شب بره

یه شب رفت از فرداش نرفت🤣

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
شوهرم میگه صبح تخم مرغ خوردم الان دیگه املت نمیخورم..بخدا انقدر سرم درد میکنه بچه هم از هفت صبح بیدا ...

خب اگر گوشت چرخ کرده داری یک پیاز خورد کن گوشت رو بریز نمک فلفل زردچوبه یک سیب زمینی ریز کن ...تفت بده یا بزار با کمی آب بپزه  با نون بخورید یا بریزش لای برنج...باسبنه مرغ و هویج هم میتونی همین کارو کنی

بادمجون کبابی رو چطوری میخورین؟ باهاش چیزی درست میکنید ؟ من خیلی بادمجون کبابی دوست دارم اما فقط یا ...

نه دیگه کرونا گرفته بودیم انقدر اش و سوپ نوردیم خستم بادمجون هم طبع گرم داره یه تنوع دادیم فقط کباب میکنم با نون چون میپزه مغزش دیگه خام نیست میشه بخوری 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)