الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم میگه صبح تخم مرغ خوردم الان دیگه املت نمیخورم..بخدا انقدر سرم درد میکنه بچه هم از هفت صبح بیدارم کرده دارم به بچه میرسم و یکم آشپزخونه رو مرتب کردم..لوسه..مادرش هر روز پلو و چلو میزاره
خب اگر گوشت چرخ کرده داری یک پیاز خورد کن گوشت رو بریز نمک فلفل زردچوبه یک سیب زمینی ریز کن ...تفت بده یا بزار با کمی آب بپزه با نون بخورید یا بریزش لای برنج...باسبنه مرغ و هویج هم میتونی همین کارو کنی
بادمجون کبابی رو چطوری میخورین؟ باهاش چیزی درست میکنید ؟ من خیلی بادمجون کبابی دوست دارم اما فقط یا ...
نه دیگه کرونا گرفته بودیم انقدر اش و سوپ نوردیم خستم بادمجون هم طبع گرم داره یه تنوع دادیم فقط کباب میکنم با نون چون میپزه مغزش دیگه خام نیست میشه بخوری
کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)