2777
2789

ایا عوارض خاصی هم براتون داشت.؟ واقعا درد زایمان رو حس نمیکنیم؟ و اینکه هزینش چنده تقریبا؟ مرسی 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

نصف دردا رو میکشی بعد بی حسی تزریق میشه

هیچی نمیفهمی

یه تونن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
نصف دردا رو میکشی بعد بی حسی تزریق میشه هیچی نمیفهمی یه تونن

حالا دردی که قراره بکشیم قابل تحمل هست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دردی که قراره بکشیم قابل تحمل هست؟ 

بله برای من که قابل تحمل بود

نه اینکه بخوابم و صدام درنیادا

نه اتفاقا خیلی درد داشت ولی اونقدرام سخت نبود

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بله برای من که قابل تحمل بود نه اینکه بخوابم و صدام درنیادا نه اتفاقا خیلی درد داشت ولی اونقدرام س ...

خداروشکر... مرسی از جواب دادنت.... ببخشید عوارض خاصی نداشت برات؟  بخیه هم خوردی؟ 

خداروشکر... مرسی از جواب دادنت.... ببخشید عوارض خاصی نداشت برات؟  بخیه هم خوردی؟

نه الان سه ماه گذشته و عوارضی نداشت

چهار پنج تا بخیه خوردم

تو تاپیکام خاطره ی زایمانم هست

نه الان سه ماه گذشته و عوارضی نداشت چهار پنج تا بخیه خوردم تو تاپیکام خاطره ی زایمانم هست

اهان مرسی. برم بخونم