2777
2789
عنوان

خانما بچه دار شدن چه تاثیر مثبت و منفی تو زندگی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3796 بازدید | 40 پست
ی مدت رفتم کلاس عکاسی ولی با بچه نمیشد. هر روز باید میرفتم اینطرف اونطرف واس تمرین عکاسی نمیشد دخترم ...

منم خیلی چیزهارو میخوام که هنوز بهشون نرسیدمو کرونا باعث شده استپ بزنم چنتا کلاس دلم میخواد برم و...

درسته حرفاتون کاملا 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
عزیزم فعلا یکم صبر کن. اصرار هم نکن ، مردا منطقی فکر میکنن ،اونم یک طرف این قضیه است. اگه همراهت نبا ...

باشه گلم صبر میکنم 

ممنونم از نصیحتت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم  به نظرم اول کلی لحظات دو نفره داشته باشید ک هروقت بچه دار شدین دلتون تنگ نشه و ن ...

مرسی از دعا های قشنگت فدای تو   

مرسی از دعا های قشنگت فدای تو    

قربونت برم گلم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

منظورم اینه که من وقتی مشکل خاصی با همسرم ندارم،بااومدن بچه به یه سری مشکلات و اختلاف نظرات موقتی بر ...

و این وسط بچه عصبی و استرسی میشه مابین این همه مشکل و بحث...

من بله با شوهرم روابطمان بهتر شد و صمیمیت 

شوهرم با خانواده ام خوب شد 

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
منو همسرم عاشق بچه ایم ولی خدا هنوز بهمون نداده همه تفریحاتمونو کردیم دور دورامونو هم زدیم و الان حس ...

وای مبارک باشه عزیزم

اون موقع که این پیام رو نوشتی حامله بودی

الان راضی هستی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
و این وسط بچه عصبی و استرسی میشه مابین این همه مشکل و بحث...

میسراد جان بالاخره چه تصمیمی گرفتین؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
میسراد جان بالاخره چه تصمیمی گرفتین؟

هنوز به قطعیت نرسیدم عزیزم... اما ناپختگی و رفتارهای بچگانه همسرم به شدت اذیتم میکنه خانوادش هم که تسلط کامل رو زندگی ما دارن. تا سال برادرشوهرم صبر میکنم ببینم این رفتارها ادامه داشته باشه اقدام میکنم برای طلاق 

وای مبارک باشه عزیزم اون موقع که این پیام رو نوشتی حامله بودی الان راضی هستی؟

مرسی گلم 😅💜عاره باردار بودمو نمیدونستم 

آخه من بیبیم منفی شد 4 روز به موعدم و کلن بیخیالش شدم بد از 4 روز مثبت شد

خدارو شکر میکنم واس داشتن پسرم چون بارداری پر خطر داشتم و استراحت مطلق بودم 

بماند ک زایمانم هم داغونم کرد و تا 3 ماه افتاده بودم و بچم از اول کولیک و رفلاکس داشت تا صبح تو خیابونا راه میبردیمش

ولی الان داره میره تو 7 ماه 😊شکر خدا بهتر شده کولیک نع ولی رفلاکس داره و گاهی اوت میکنه 

با تموم خستگیاش و بی خابیاش خدامو شکر میکنم بابت فرزند سالمی که بهم داد با اون شرایط وحشتناک که هرلحظه زندگیه بچمو تهدید میکرد

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿