2777
2789

رشتم تجربی بوده بعد چندسال میخوام کنکور انسانی بدم

عمومی های انسانی مثل عمومی های تجربیه؟

نظام جدید عمومی هاشم فرق کرده یا مثل نظام قدیمه؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
فلسفه منطق

میخوام حذف کنم این درسو نخونم به جاش اون یکیارو بالا بزنم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من ۱۸ سالمه امسال کنکور دادم انسانی  هستم فرهنگیان . دقیقا منظورت چیه کتاب های نظام جدید بر مبنای نظام قدیم طراحی شده ولی خیلی فکر کنم فرق داره باهم 

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 
میخوام حذف کنم این درسو نخونم به جاش اون یکیارو بالا بزنم

نه عزیزم هیچوقت به این فکر نکن درسیو حذف کنی شده برای ۵ درصد زدنم باشه بخونش . انسانی فرهنگیان تا ۱۵۰۰ قبول می‌کنه . 

یه سوال کنکوری ؛  ببینم کسایی که میرن تاپیک حس شیشم  صرفا براشون حکم سرگرمی داره دیگه ؟ ⁦:-)⁩  عجب ......! 
سلام من ۱۸ سالمه امسال کنکور دادم انسانی  هستم فرهنگیان . دقیقا منظورت چیه کتاب های نظام جدید ب ...

از دبیری قبول شدید؟

عمومی های انسانی و تجربی یکی هستن؟

من کتاب عمومی نظام قدیم دارم باید عوضشون کنم یا فرق کرده دروس عمومی؟

نه عزیزم هیچوقت به این فکر نکن درسیو حذف کنی شده برای ۵ درصد زدنم باشه بخونش . انسانی فرهنگیان تا ۱۵ ...

آخه تاحالا نخوندم این درسو وقتی هم نمونده

ببین تو درس های عمومی تمام کتاب های فارسی سه رشته محتواش یکیه ولی چون انسانی ها علاوه براینکه فارسی میخونن علوم و فنون هم میخونن سطح سوال های فارسی انسانی سخت تره 

مطمئنی میتونی از پسش بر بیای

درسایی مثله علوم‌وفنون منطق و فلسفه رو بدونه معلم بخونی

و اینکه خییلی خوندنی داره

جامعه و اقتصاد و روانشناسیش هم فراره

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
ببین تو درس های عمومی تمام کتاب های فارسی سه رشته محتواش یکیه ولی چون انسانی ها علاوه براینکه فارسی ...

نطام جدید با نظام قدیم خلی فرق کرده دروس عمومیش؟

شما فرهنگیان درس میخونید؟

مطمئنی میتونی از پسش بر بیای درسایی مثله علوم‌وفنون منطق و فلسفه رو بدونه معلم بخونی و اینکه خییلی ...

مطمین نیستم از پسش برمیام یا نه تو دوراهی سختی قرار گرفتم😪😪😪😪😪😪😪

آخه تاحالا نخوندم این درسو وقتی هم نمونده

خب  کتاب منطق و فلسفه ۱ سطحش آسون تره اونا رو بخون الان یه تعداد این درس هارو ول میکنن ولی ضریبش زیاده رتبه بیاره م هست . البته هرجور صلاح میدونی ها⁦:-)⁩

نطام جدید با نظام قدیم خلی فرق کرده دروس عمومیش؟ شما فرهنگیان درس میخونید؟

آره امسال میرم فرهنگیان . ببین من از بچه های نظام جدیدم ولی دبیرمون کتابارو مقایسه میکردن میگفتن تفاوت زیادی کرده .

آره امسال میرم فرهنگیان . ببین من از بچه های نظام جدیدم ولی دبیرمون کتابارو مقایسه میکردن میگفتن تفا ...

خوشبحالتون موفق باشید...چه رشته ای قبول شدید؟

آره امسال میرم فرهنگیان . ببین من از بچه های نظام جدیدم ولی دبیرمون کتابارو مقایسه میکردن میگفتن تفا ...

رتبتون و ترازتون چند شده بود؟