2777
2789
عنوان

کسی نمیدونه چیکار کنم؟

134 بازدید | 27 پست

خیلی لاغر شدم وحشتناک 😢😢تو آینه ک صورتمو میبینم یجوری میشم اینقد که لاغر شدم😑همه لباسام تنم گشادن مث ی چوب دراز خشکم😔وقتی عکس میگیرم از اندامم تو عکس خجالت میکشم 😞ویتامین و شربت و امتحان کردم فایده نداشت😑بنظرتون پودر چاقی بخورم ؟چیکار کنم اعتماد بنفسمو از دست دادم بخاطر لاغریم😔😔

بیا یه دستی رو سر من بکش😀

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم بستگی داره دلیل لاغریت چی هست ، این مهمه.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
😕😕😢😢😢

ناراحت نشو ببخشید اخه من چاق شدم میخوام لاغر شم

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
افسردگی داشتم 😐😐فرنی خوبه ؟چجوری درست کنم؟

نشاسته با کمی اب سردقاطی میکنی تابازبشه بعد باشیر گلاب زعفرون شکر قاطی میکنی هم میزنی روی حرارت پایین خیلی خوشمزه میشه من واسه شوهرم درست میکردم

من بیچاره افسرده شدم سه برابرشدم😐🙁

مامان دوتا گل دختر😍😍
خوشبحالت😭😭😭چیکار کردی چاق شدی ؟؟؟؟

هیچی ژن چاقیم فعاله 😢

ولی یه توصیه عرق یونجه بخور خیلی به اشتهات و چاقی کمک میکنه من یه دوستی داشتم سیب زمینی رو میپخت سس مایونز میزد میخورد خیلی بدنش چاق شد البته اول یه ذره ورزش میکرد بعد  بلافاصله  بعد ورزش سیب زمینی و مایونز رومیخورد چون  بعد هر فعالیت بدنی شما هر چی بخوری فورا و کاملا جذب بدنت میشه😊