2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از همچی تا کی اخه؟

138 بازدید | 7 پست

یه ادم نیاز به توجه داره نیاز به محبت داره ولی شوهر من اینارو که واسم انجام نمیده هیچ دلمم میشکونه ،تاپیک قبلیم بخونین میفهمین دیشب بحث کردم امروزم خیلی تحقیر شدم چقد فوشم داد...من که هیچی براش کم نذاشتم همیشه هم باهاش خوب بودم تنها مشکلم این بوده که یکمی بهش گیر دادم 😔وگرنه حتی از خودش از خانوادش از همشون هم سر ترم😔😔چجوری رفتار کنم باهاش؟؟؟خیلی دلم شکسته الانم که اینارو مینویسم اشک تو چشام جمع شده کاش هیچوقت دل به عاشقی نمیدادم😔😔از اون طرفم حس میکنم بکی تو زندگیشه ... البته فقط فکر میکنم نمیدونم ای کاش میمردم ولی اینهمه عذاب نمیکشیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک قبلت رو دیدم

اینکه از پول کرایه داره زندگی میکنه که نمیشه. همینجور واسه خودش بیکار و بیعار میگرده؟؟

من شخصا مرد بیکار بیعار و بددهن و رفیق باز رو نمیتونم تحمل کنم. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تو که از همشون سرتری چرا با پایین تر از خودت ازدواج کردی ؟ واقعا برام سواله چون خیلی دیدم اینجا میگن ما از شوهرم و فامیلش سریم 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

رفتم تاپیک قبلیتونو خوندم 

نامزدتون با عرض معذرت یه مفت خور بیکار رفیق باز پرخواب فحاش تشریف دارن تازه طلبکارم هست !!!!جالب تر از اون شمایی که عاشقشی اخه چرا!!!عاشق چیش؟تنها نکته مثبتش اگر بشه نام برد پوله😐😐😐

هیچوقت نمیتونه از این روش زندگی که بهش عادت کرده دست بکشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چون عاشق شدم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞