2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااحازه استارتر 

من ی سوال دارم 

چرا هرچی میخوام عکس برای پروفایل بزارم تاییدنمیشه؟

خدایا وقتشه معجزتونشونم بدی ♥️                         خدایاشکرت که به ارزوم رسیدم ازبین رفتن کرونا سلامتی خانوادم  ارامش وخوشبختی در زندگی برطرف شدن مشکلات مالی داشتن بچه های صحیح وسلامت وصالح   
وا بستگی به طرف داره!!!

من بهترین دوستا رو اینجا دارم نمونش همین دنیا ک الان اینجاست ولی دردسره 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میگم این روزا خیلی قیافه میگیری

😂😂😂😂خبرایه 😎😎😎😎

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اشتباه کردی عضو شدی سریع لغو کاربری کن  ما اومدیم اینجا شدیم معتاد بدبخت  اشتباه کردم عض ...

کاش اون اول یکی این حرفو ب من میزد

دردسرش به خودمون هم بستگی داره که چی بگیم و چجور رفتاری ...

😏😏😏😏😏

کاش اون اول یکی این حرفو ب من میزد

نیکی نسبت تاریخ عضویتت خیلی پست گزاشتی 😂😂از من بدتری

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین