2777
2789

یه چیز مهم دیگه. وقتی داری ظرف می شوری حتما پیش بند ببند. آب و خیسسی باعث سردی و رطوبت رحم میشه.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
دوستان میشه واسه بچم دعا کنید  دیروز رفتم سونو میگه قلبش تشکیل نشده 😔😔 ایشالا همه نی نی ها ...

چند هفته ای؟؟؟؟

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان میشه واسه بچم دعا کنید  دیروز رفتم سونو میگه قلبش تشکیل نشده 😔😔 ایشالا همه نی نی ها ...

انشا.... آنچه که به خیرو صلاحت باشه برات رقم بخوره. درکت می کنم. 

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

یک شب درمیان با روغن سیاه دونه کمر و شکم ات رو چرب کن و محکم با یه شال یاروسری معمولی ببند. شال پارچه ای

چند هفته ای؟؟؟؟

8 هفته

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
انشا.... آنچه که به خیرو صلاحت باشه برات رقم بخوره. درکت می کنم. 

ممنون عزیزم 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

نگران نباش انشااله سالم بغلش کنی 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خداااااجوووونم بابت همه چیز شککککرت،عاشششقققتم
نگران نباش انشااله سالم بغلش کنی  الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ممنون عزیزم. ایشالا هر از خدا میخوای بهت بده

دیگه رژیم خاصی نداشتی؟؟یکم منو راهنمایی میکنی دلم پسر میخواد😍

لبنیات نخور اصلا ناشتا چهار تاذفلفل سیاه نکوبیده با آب گرم بخور هم خودت هم همسرت موز بخورین روز تخمک گذاریتو با کیت پیدا کن دخول عمیق داشته باشین وبعدش حتما ی بالش زیر کمرت بزار و تا نیم ساعت بلند نشو راستی جوش شیرین هم ربع ساعت قبل از رابطه خیلی موثره سوال داشتی بازم بپرس عزیزم

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
ممنونم منم تو اقدامم برام دعا کن 

ایشالا یه نی نی خشگل سالم به دنیا بیاری. من یه سال تو اقدام بودم