2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاچی که داخلش ادویه مخصوص کاچی باشه (ازعطاری بگیر)

سردی نخور

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

خرما

کاچی

چای دارچین،زنجبیل،هل

عسل

موز

شیرموز،شیرخرما،شیرعسل

با توکل به خدا میرسم به خواسته هام😍❤ fati_n77 سابقم، اون کاربریمو گفتم نی نی یار به فنا بده😁🤪 و بالاخره به لطف خدا مامان یه پسر کوچولوی خوشگل شدم💙🤤👩‍🍼

مهمتر از خوردن گرمیجات نخوردن سردیجات هست چون خوردن غذا باطبع سرد تو دوران پریودی باعث سردی رحمش میشه

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
ممنون. میگن خطر داره و اینا الکیه  چه جوری باید درست کنم

مثل چایی دم کن نبات هم بریز بخور من دوماه قبل از بارداریم  میخوردم از روز اول پریودی تا سه روز

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه

سردی اصلا نخور 

کاکوتی دم کن بخور 

عسل و سیاه دونه 

خرما خرک 

چایی نبات 

ادویه کاچی بگیر از عطاری ها درست کن بخور 

هفت مغر 

به غذاهایی که میخوری دقت کن

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

دوستان میشه واسه بچم دعا کنید 

دیروز رفتم سونو میگه قلبش تشکیل نشده 😔😔

ایشالا همه نی نی ها سالم دنیا بیان نی نی منم همینطور 🙏🏻🙏🏻

ببخشید همه جا میگم ولی واقعا محتاجم به دعاتون 

😔

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪