2777
2789
عنوان

عمل روده

3311 بازدید | 21 پست

سلام به خواهرهای سایت 

عزیزان همسرم  یک هفتس از بیمارستان اومده عمل روده داشته خیلی درد داره بااین همه داروهای صد درد بازم اروم نمیشه ممنونتم دعا کنید زودتر خوب بشه بخدا همه جوره دارم داغون میشم خسته شدم نمیدونم چقدر طول میکشه خوب بشه  حالا من مهم نیستم خودش خیلی درد میکشه

از دکتر بخواه اگر ضرر نداره براش قرص بلادونا بنویسه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم حتما  خیلی درد داره منم کلافه شدم دیگه طاقتم تموم شده دلم م میسوزه

بلادونا بخوره دردش میفته 

بدون نسخه هم نمیدن باید بری حلال احمر اونجا فقط داره

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
باشه عزیزم برات دعا میکنم همه مشکل دارن

فدات سم نیدونم باور کن تو این یکماه ده سال پیر شدم کمرم خم شده  از غصه وتوخودم رفتن  دارم داغون میشم خیلی سخته درد ه کسی ببینی نتونی کاری بکنی 

ضد درد و مسکن الان چیا مصرف میکنه؟

ضد درد و مسکن الان چیا مصرف میکنه؟

الان حصور ذهن ندارم رفتم بانک تا نوبتم بشه اومدم سایت رفتم خونه  میبینم مینویسم 

دیکنوفناک ۱۰۰ 

استامینوفن سبز ژل باید باشه دوتا صبح دوتا شب   راستی فکر کنم بلادونا داره روزی یکعدد ناشتاس درسته

من یه ساله دارم میبینم همش پام ب دکتره خودمم سه ماهه زایمان کردم بچم فوت شد

الاهی بمیرم عزیزم  خدا  خودش به همه وشما صبر بده جانم انشاله بسلامتی باردار بشی وبا سلامتی نی نی خوشگل ونازت بیاد توبغلت  به امید خدا

الان حصور ذهن ندارم رفتم بانک تا نوبتم بشه اومدم سایت رفتم خونه  میبینم مینویسم  دیکنوفنا ...

مقدار و نوع مصرفش متفاوته 

اینا خیلی کمه که به دکترش بگو درد زیاد داره بزار بیشترش کنه خودت بگی مسکنش رو بیشتر میکنه براش☹

مقدار و نوع مصرفش متفاوته  اینا خیلی کمه که به دکترش بگو درد زیاد داره بزار بیشترش کنه خودت بگ ...

یه  پمپ درد براش گذاشتن اونم نصفه ازمون گرفتن مرخص کردنش هرچی گفتم ببدیمش با انژی دستش نزاشتن انزی گشیدن اومدیم خونه داشت هزدرد به خودش میپیچید