2777
2789
عنوان

خانما سلام لطفا میاید به یه سوالم جواب بدید خواهش میکنم 🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا میگی باز آزمایش بدم کی بدم

منتظر باشه یه ده روزی بعد اگه پری نشدی برو دوباره تکرار کن

ان شاءالله که مثبتی 

من خودم دیروز بهت گفتم الان ۳ ماهی میشه بین هر دوره ۴۳ یا ۴۴ روز فاصلس برا همین میخوام ۱۰ ام آذر بی بی بزنم ان شاءالله جفتمونم بارداریم 

وجــودت تَسڪینی‌ست بَراے قَلبِ پر آشُوبَم..♡
منتظر باشه یه ده روزی بعد اگه پری نشدی برو دوباره تکرار کن ان شاءالله که مثبتی  من خودم دیروز ...

انشاالله گلم خدا از دهنت بشنوه هر کی که میخواد خدا بهش بده یه فندوق کوچولو

یه روز خوب میاد پس به چیزای خوب فکر کنیم
منتظر باشه یه ده روزی بعد اگه پری نشدی برو دوباره تکرار کن ان شاءالله که مثبتی  من خودم دیروز ...

راستی باردار بودی بهم خبر بده خوشحال میشم 

بی بی منفی شد امروز 🥺🥺🥺🥺

وا 😂خب بایدم بشه تو دیروز موعدت بود امروز بی بی زدی من دهم میرم تکرار آزمایش یه نور امیدی دارم تو هم دهم برو آز بده انشالله که هردومون بارداریم برات دعا میکنم

وا 😂خب بایدم بشه تو دیروز موعدت بود امروز بی بی زدی من دهم میرم تکرار آزمایش یه نور امیدی دارم تو ه ...

اخه خیلی از کاربرا گفتن بعد یه روز از موعد مثبت شدن 

قربونت برم ان شاءالله😘😘😘

منم برات دعا میکنم❤ 

وجــودت تَسڪینی‌ست بَراے قَلبِ پر آشُوبَم..♡