2777
2789
عنوان

دختر ۱۵ ماهم راه‌ نمیره 😣 کسی بوده بچش تا این سن راه نره

| مشاهده متن کامل بحث + 5388 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ببرش دکتر اگر گفت اشکالی نداره اصلا دیگه نه به حرف کسی اهمیت بده نه کاری به بچه داشته باش،پسر من تا هجده ماهگی حتی یک کلمه هم نمیگفت،ازونطرف همه ی بچه های فامیل از نه ماهگی قششششنگ حرف میزدن،دیگه همه به من میگفتن بچت چرا لاله و ...منم ناراحت میشدم به بچه ی طفل معصوم فشار میاوردم حرف بزنه دکترشم میگفت هنوز خیلی زوده،ولی من دلم میخواست مثل بقیه بچه ها باشه،بچه چند ماه بعد به حرف اومد فقط غصه خوردن اون چند وقت موند واسه من

بعضی بچه هادیرراه میرن حرف میزنن مشه دختر من که نزدیک سه سالشه هنوزنمیتونه جمله بگه فقط بی خیال باش ...

دختر من عوضش از یسالگی کلمه میگفت الان شعرا رو تکرار میکنه جمله میگه خیلی زود حرف افتاد 

یعنی صبر کنم تا ۱۸ ماهگی؟ عزیزم کوچولوت کاملا تو راه رفتن اوکیه؟ بچه من همه کاراش بموقع بود ولی الان ...

وااای ول کن توروخدا این استرس های الکی رو. من بچم قبل ۱۸ ماهگی فقط ۴ دست و پا و سریع. یهو یه روز شروع کرد راه رفتن و بعدش هم میدوید😅 تازه بچه من فقط ۴ دیت د پا میرفت قبلش. خود دکتر میگه تا ۱۸ ماهگی کااااملا عادیه و جای نگرانی نیست. بعدش باید دکتر چک کنه مه مشکل کمبود ویتامین دی و.. نباشه. نه تمرین میخواد نه چیزی. ریلکس باش . بت قول میدم به زودی راه میوفته

ببین ببرش دکتر اگر گفت اشکالی نداره اصلا دیگه نه به حرف کسی اهمیت بده نه کاری به بچه داشته باش،پسر م ...

من خیلی بیخیال بودم ولی همش میگم نکنه مشکلی باشه.دکتر گفت اگه نوزاد نارس نبوده و وزنش خوبه و آزمایشاتشم خوب بود و کارای دیگه شم بموقع بود گفت نگران نباشم ولی بیشتر از لجبازی هاش حرص میخورم.اگه بذاره باهاش کار کنم دلم آروم میشه 

اخه تو این اوضاع کرونا حتی میترسم دکتر ببرمش 

یه نسخه رو که نمیشه واسه همه نوشت اما من زیاد دیدم کسایی که هم دیر را رفتن هم دیر حرف زدن

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
نگران نباش،بعضی بچه ها دیر راه میفتن،بچه منم تا ۱۳ماهگی از مبل و در ودیوار میگرفت راه میرفت،ولی تنها ...

ممنون از راهنماییت تا حالا امتحان نکردم توپ و اینا رو حتما انجام میدم

واقعا عزیزم؟ ممنونم که بهم دلگرمی دادی ♥️

واقعا واقعا. خیالت راحت. من دلگرمی الکی نمیدم. چون دلگرمی الکی باعث میشه ادمی که نیاز به فالو آپ و دکتر رفتن داره الکی دلگرم بشه و نره. از نظرم ظلمه و ادم رو مدیون میکنه. من جکاپ یکسالگی که پسرم رو برم ( حدود دو ماه هم دیر بردم چون اسباب کشی داشتم ) همون موقع راجع به راه رفتن از دکتر پسرم پرسیدم( ایران هم نیستم) گفت تا ۱۸ ماهگی طبیعیه. اگه راه نرفت تا اون وقت بیارش چکاپ دوباره

واقعا واقعا. خیالت راحت. من دلگرمی الکی نمیدم. چون دلگرمی الکی باعث میشه ادمی که نیاز به فالو آپ و د ...

ممنون پس منم صبر میکنم. خودت کار خاصی نکردی تمرینی چیزی