2777
2789

دخترم چند روزه ۱۵ ماهش تموم شده. ولی هنوز تنهایی راه نمیره. گشت زنی داره یعنی از درو دیوار میگیره و راه میره ولی تنها اصلا نمیره. و وقتی ام میخوام باهاش کار کنم بدتر لج میکنه و خودشو میزنه زمین.دارم دیوونه میشم لطفا کمکم کنید 

اگه میتونی از فیزیوتراپیست کمک بگیر

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه خواهرم 14 ماهگی راه افتاد

بنظرم هنوز  دیر نیست

بخودتون استرس ندید

بچه را هم اذیت نکنید

اگ تا یکی دوماه دیگ (ک حتما راه میفته) راه نیفتاد با پزشک مشورت کنید

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

عزیزم چرا داری بچه رو اذیت میکنی وقتی دیوارو میگیره راه میره چند روز دیگه هم تنهایی راه میره بعضی بچه ها اینجورین تا ۱۸ ماهگی وقت دارن

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
اره. بچه من تا ۱۸ ماهگی راه نرفت. هیچ مشکلی هم نداشت.‌چرا استرس الکی میدی به خودت؟!

یعنی صبر کنم تا ۱۸ ماهگی؟ عزیزم کوچولوت کاملا تو راه رفتن اوکیه؟ بچه من همه کاراش بموقع بود ولی الان چندین ماهه فقط از درو دیوار راه میره حتی دوچرخه ام سوار میشه ولی راه نمیره. من ناراحتیم اینه که اصلا اجازه نمیده باهاش تمرین کنم.همه بهم میگن تمرینش بده دستشو بگیر راه ببر ولی دخترم تا منو میبینه‌خودشو میکوبه زمین 😐

نگران نباش،بعضی بچه ها دیر راه میفتن،بچه منم تا ۱۳ماهگی از مبل و در ودیوار میگرفت راه میرفت،ولی تنهایی اصلآ یه قدمم برنمیداشت،همین که از وسایل میگیرن قدم برمیدارن یعنی تواناییشو دارن.منم خیلی استرس کشیدم سر راه افتادنش.ببین بادکنک وتوپ بچین زمین،بعد از زیر بغلش بگیر،هی با لگد بزنه به توپ ها،خیلی ذوق میکنه،کم کم ب بازی بهش راه رفتنم یاد دادی.من از این کار نتیجه گرفتم.خیلی هم تشویقش کن،حتی وقتی از وسایل میگیره

پندی برای یک عمر:*نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند*
خودت حس میکنی داره پشرفت میکنه نسبت به یک ماه پیش؟

اره مثلا حرکتاش خیلی سریع شده قبلنا بزور میشست از حالت واستاده الان واسه خودش از زمین وسایل برمیداره شوت میکنه ولی احساس میکنم میترسه تنها راه بره