2777
2789
@زندگی644     عزیزم سلام منو یادته؟ حدود یک ماه پیش زیر یه تاپیک با هم حرف زدیم، من نی ...

سلام عزیزم بله یادمه من هر بار شمارو میدیدم از ته قلبم برات دعا میکردم 

خیلی برات خوشحال شدم باور کن چشام پر اشک شد ....،خدارو هزار مرتبه شکر😍 انشالله فرشتتو صحیحو سالم بگیری تو بغلت 😍

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
سلام عزیزم بله یادمه من هر بار شمارو میدیدم از ته قلبم برات دعا میکردم  خیلی برات خوشحال شدم ب ...

آخ عزیز دلم😍😍😘 😘

سلامت باشی خانوم گل

خیلیاتون دعام کردین

دوستون دارم😘😘😘❤❤❤

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ عزیز دلم😍😍😘 😘 سلامت باشی خانوم گل خیلیاتون دعام کردین دوستون دارم😘😘😘❤❤❤

قربونت برم 😚😚خیلی مراقب خودت باش عزیزم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
قربونت برم 😚😚خیلی مراقب خودت باش عزیزم  

خدادنکنه 😘

چشم هستم😍😘😘😘

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
وای دختر مو به تنم سیخ شده  مبارکت خواهر  خیلی خوشحالم خدایا شکرت 😍😍😍😍

عزیزمی 😘😘😘🌷🌷😍😍😍😍❤❤❤ 

عزیزمی 😘😘😘🌷🌷😍😍😍😍❤❤❤ 

به خدا از خوشحالی اشکام میریخت 

همین بین دختر عمو همسرم از حرم امام رضا باهام تصویری تماس گرفت کلی برا سلامتی تو دلیت دعا کردم 

قربون حکمت خدا برم 🥰

به خدا از خوشحالی اشکام میریخت  همین بین دختر عمو همسرم از حرم امام رضا باهام تصویری تماس گرفت ...

قربون اشکات برم مهربون 😍❤😘

واااااای ممنون چه اتفاق خوبی انشالله تنت همیشه سلامت باشه عزیز دلم

یه دنیا ممنون 🌷🙏❤😍😍😍😍😍 کلی خوشحال شدم

سلام عزیزم

لوبیا سبز فقط یه کاسه بخورم؟زمان خاصی مصرف میکردین من سوم سیکل هستم

منم اندومترم خیلی پایین هست

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
سلام عزیزم لوبیا سبز فقط یه کاسه بخورم؟زمان خاصی مصرف میکردین من سوم سیکل هستم منم اندومترم خیلی پ ...

سلام عزیزم

تو صفحه اول همه رو نوشتم

آره روزی یه کاسه (کاسه بزرگ)

از روز اول پریودی تا روز ۹ 

اب پز کن و نمک بزن

سلام عزیزم  تو صفحه اول همه رو نوشتم آره روزی یه کاسه (کاسه بزرگ) از روز اول پریودی تا روز ۹ ...

عزیزم شما همون ماه نتیجه گرفتی؟

من این ماه کلی امپول دارم و قرص خیلی استرس دارم😔

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
عزیزم شما همون ماه نتیجه گرفتی؟ من این ماه کلی امپول دارم و قرص خیلی استرس دارم😔

من سر سومین ماه نتیجه گرفتم

یعنی اون سه ماه همه آندومترا عالی بودن

این خودش امیدوارم کرد و‌ استرس نداشتم دیگه همون ماه هم که استرس نداشتم اصلا باردار شدم

قبلنم یه سقط داشتم ، که اونم ماهی که فکر و خیال نداشتم باردار شده بودم

بدون چقدر مهمه تاثیر استرس

من سر سومین ماه نتیجه گرفتم یعنی اون سه ماه همه آندومترا عالی بودن این خودش امیدوارم کرد و‌ استرس ...

من بخاطر استرسی ک سر بچه دار شدن افتاد به جونم رفتم سرکار که کمتر بهش فکر کنم

حالا فعلا شروع کردم لوبیا سبز خوردن رو انشاالله ک همین ماه نتیحه بگیرم خیلی خسته شدم😔

من بخاطر استرسی ک سر بچه دار شدن افتاد به جونم رفتم سرکار که کمتر بهش فکر کنم حالا فعلا شروع کردم ل ...

ایشالله

تا جایی که میتونی تو فکر نرو من تاثیرشو واقعا دیدم

عزیزم سلام 

واسه تنبلی چه دارویی مصرف میکردین قبل بارداری؟؟

اسپیرونولاکتون؟؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤