2777
2789

من اونو تو خرد کن میزنم، گوشکوب برا حلیمو، گوشت کوبیده، غذای نوزاد،  کشک و بادمجون ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خودش نمیشه اما اگه سه کاره باشه. خورد کن داره با اون میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
عزیزم منظورت از خرد کن دقیقا چیه؟ همون مخلوط کن یا دستگاه دیگه ایه؟

اون که یه کاسه ایه توش تیعه عمودی داره، بعصیا بهش میگن یک دو سه، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

اگر گوشکوب سه کاره داری میشه،،،ولی خود گوشکوب برای حلیم،سوپ،گوجه،ایناس

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

من گوشت کوب برقی دارم

خوده گوشت کوب اونقدری کاربرد نداره مگرررر حلیم بخوای له کنی

یا مثل حلیم

ولی اون یکی دستگاهاش البته اگه برا شما چند کاره باشه مثل خردکن بدردتون میخوره

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
آها ممنون، یک دو سه دارم، پس با اون گوشت کوب تک کاره نمیشه آخه چون راحتتر بود گفتم اگر بشه با اون کا ...

نه اصلا نمیشه مثلا در حد پوره کردنه انبه تو کیک هست دیگهسیبزمینی سفته

با اون گوشکوب میتونی طالبی و اینا خرد کنی شیرموز حلیم حلیم بادمجون غذای نوزاد پوره هاو...

یک دوس میتونی مواد کوکو کتلت و... اماده کنی مرغ و گوشت خور  شده رو ریز کنی 

سبزی خورد کنی البته در حد کم