پریچهر1387 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 73 عنوان گوشت کوب برقی 936 بازدید | 19 پست سلام دوستان میشه لطفاً راهنمایی کنید که با گوشت کوب برقی میشه مثلا کتلت درست کرد؟ یعنی مواد خام مثل سیب زمینی را هم می تونه خرد کنه؟؟ 1399/08/25 | 00:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17526 من اونو تو خرد کن میزنم، گوشکوب برا حلیمو، گوشت کوبیده، غذای نوزاد، کشک و بادمجون ... مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22450 با خودش نمیشه اما اگه سه کاره باشه. خورد کن داره با اون میشه زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
پریچهر1387 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 73 من اونو تو خرد کن میزنم، گوشکوب برا حلیمو، گوشت کوبیده، غذای نوزاد، کشک و بادمجون ... عزیزم منظورت از خرد کن دقیقا چیه؟ همون مخلوط کن یا دستگاه دیگه ایه؟
پریچهر1387 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 73 آره من سه کاره دارم. با خوردکنش درست میکنم ممنون از راهنماییتون
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17526 عزیزم منظورت از خرد کن دقیقا چیه؟ همون مخلوط کن یا دستگاه دیگه ایه؟ اون که یه کاسه ایه توش تیعه عمودی داره، بعصیا بهش میگن یک دو سه، مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
پریچهر1387 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 73 با خودش نمیشه اما اگه سه کاره باشه. خورد کن داره با اون میشه خرد کن نمیدونم دقیقا چیه😟این تک کاره هست اما چند تا از این وسایل ها دارم نمیدونم کدومش برای این منظور خوبه
پریچهر1387 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 73 اون که یه کاسه ایه توش تیعه عمودی داره، بعصیا بهش میگن یک دو سه، آها ممنون، یک دو سه دارم، پس با اون گوشت کوب تک کاره نمیشه آخه چون راحتتر بود گفتم اگر بشه با اون کار کنم.
درجستجوآرزوهام عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 18847 اگر گوشکوب سه کاره داری میشه،،،ولی خود گوشکوب برای حلیم،سوپ،گوجه،ایناس من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
میناامیر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2998 من گوشت کوب برقی دارمخوده گوشت کوب اونقدری کاربرد نداره مگرررر حلیم بخوای له کنییا مثل حلیمولی اون یکی دستگاهاش البته اگه برا شما چند کاره باشه مثل خردکن بدردتون میخوره پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17526 آها ممنون، یک دو سه دارم، پس با اون گوشت کوب تک کاره نمیشه آخه چون راحتتر بود گفتم اگر بشه با اون کا ... نه اصلا نمیشه مثلا در حد پوره کردنه انبه تو کیک هست دیگهسیبزمینی سفته مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بانوی_اهوازی عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 9770 با اون گوشکوب میتونی طالبی و اینا خرد کنی شیرموز حلیم حلیم بادمجون غذای نوزاد پوره هاو...یک دوس میتونی مواد کوکو کتلت و... اماده کنی مرغ و گوشت خور شده رو ریز کنی سبزی خورد کنی البته در حد کم