2777
2789
عنوان

کمک بابت خواب بچم !!!!توروخداااا

437 بازدید | 19 پست

سلام خانوما نوزاد چهارماه کامل دارم چند روز دیگه میره پنج ماه!از اول خوابش سبکه!!!به هر صدایی بیدار میشه باید سکوت مطلق چراغ خاموش بامصیبت فراوان خوابوند،شیرش خوابش دیر بشه قهر میکنه شیر نمیخوره با کریه اش کلافم کرده خستم کمکم کنید؟؟ایا مشکل خاصی داره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از اول عادتش دادین ب این مدل .من خونه خالی و ساکتم بود یا اهنگ میزاشتم یا تلوزیون روشن ک عادت نکنه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
با صدا بخوابونش. تی وی روشن اینا.

به هیچ وجه نمیخوابه 

باید تا الان عادت میکرد به صدا چون یه بچه ۲/۵ساله هم دارم اون صدا میکنه صدا تلوزیون ....اصلا نمیخوابه و عادت نمیکنه

به هیچ وجه نمیخوابه  باید تا الان عادت میکرد به صدا چون یه بچه ۲/۵ساله هم دارم اون صدا میکنه ص ...

پس مدلشه... چاره ای نیست. بهشت همینجوری میره زیر پامون.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

حتما از اول عادتش دادی

صدای سفید براش بذار

یک اپلیکیشن هست بیبی اسلیپ روشن کن براش صدای سشوار ماشین لباسشویی و کلا صداهای با فرکانس ثابت داره که صداهای زمینه رو نمیذاره بشنون دیگه

امتحان کن

به هیچ وجه نمیخوابه  باید تا الان عادت میکرد به صدا چون یه بچه ۲/۵ساله هم دارم اون صدا میکنه ص ...

مال ماهم خیلی اذیت میکرد بردمش دکتر شربت کتوتیفن داد گفت شبی نیم سی سی بهش بده از اون روز زندگی برامون بهتر شده

چ زود خسته شدی😏 هنوز اول راهی تا دوسالگی با خوابش درگیری😁سعی کن عادتش بدی تو محیط شلوغ بخوابه اصلا نوزاد با شلوغ بودن دور و بر احساس راحتی میکنه مثل دوره ی جنینی 🤗 خونه رو خیلی ساکت نکن بعدا خودت اسیر میشی بعد اینکه اصلا به رو پا خوابیدن عادتش نده

پینار سابقم😉.چه لذتی داره زندگی تو جامعه ای که زنانش قوی النفس و مرداش مهربونن و چه ارزشمندن مادرایی که این بهشت رو می آفرینن😍😍😍