2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ملاک املای صحیح هر کلمه ای فرهنگ بزرگ سخن هست. اتفاقا دو تا از استادان مولف این فرهنگ کرد هستند.

تا چند وقت پیش می نوشتن ترک و کرد و درست هم بود، حالا انگار عمد خاصی هست و می خوام بدونم چرا؟

بحث املا و غلط دیکته ای نیست.عمدا اینطوری می نویسن، می خوام ببینم دلیل خاصی داره؟

من ندیدم عمدا بنویسن 

انقدر اشتباه نوشتن تا رواج یافته مخصوصا این و مثل کورونا کوجا(کجا) که خیلی اشتباه می نویسن 

آنقدر دنیا خر تو خر است که می ترسم حرف آن ها راست از آب دربیاید و آن دنیا هم باشد! 

یه بار از یکی توی این سایت پرسیدم گفت جوری که میگیم،  مینویسیم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تا چند وقت پیش می نوشتن ترک و کرد و درست هم بود، حالا انگار عمد خاصی هست و می خوام بدونم چرا؟

شاید یک نوع ابراز قوم گرایی باشه ولی توی فارسی بندرت کلماتی وجود دارند که صدا o به شکل و بیاد و اغلب -ُ نوشته میشن. 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
ملاک املای صحیح هر کلمه ای فرهنگ بزرگ سخن هست. اتفاقا دو تا از استادان مولف این فرهنگ کرد هستند.

یه تاپیک دیگه زدم یکی این جواب رو داد:

چند سال پیش یک جنبه ناسیونالیستی داشت این شیوه نوشتن؛ الان ولی اینقدر تکرار شده که عادی شده

یه تاپیک دیگه زدم یکی این جواب رو داد: چند سال پیش یک جنبه ناسیونالیستی داشت این شیوه نوشتن؛ ال ...

درسته ولی همچنان معیار املای درست کلمات در فارسی (نه در کردی یا ترکی) فرهنگ بزرگ سخن هست. نه جلد فرهنگ که کاملترین تا به امروزه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم