2777
2789
عنوان

کرونا

125 بازدید | 11 پست

بچه ها من همش استرس گرفتن کرونارو دارم از بس شنیدم که فلانی هم فوت شد اطراف همه گرفتن.خدایااااا این ایترس دیگه معده رودمو بهم زده جوری که هر شب سردمه بالرز میخوابم.حالمبدمیشه .

شمام اینجورین؟اصلا علائمش اولینبارچیه؟که ادم هی فکرش نباشه😭

من انقده ضعیفم فکنم بمیرم😞

این واکسن میگن یسال دیگه میرسه درسته؟ الان امارا بالا رفته خدایااااا خودت کمکون کن.بچمون پدرومادرامونو رحم کن

استرس سمه

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین علائم چیه؟ بدنت قوی بوده؟

اولش سوزش گلو و بالای دماغ داشتم روز دوم درحد دوساعت سوزش شدید شد روز سوم بویایی چشایی از دست دادم تبوایناهم نداشتم 

بدنم هم قوی نیست سابقه اسم والرژی هم دارم 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
اولش سوزش گلو و بالای دماغ داشتم روز دوم درحد دوساعت سوزش شدید شد روز سوم بویایی چشایی از دست دادم ت ...

عه خب مثل سرماخوردگیه که .من هر کی دورو برم گفته میگن از شدت بدن درد لباسشونو پاره میکردن یکی میگه روغن گرم میزد یکی دیگه داد میزد.😥

ادم چیکار کنه بتونه بیخیال باشه؟

بهش فکر نکن

اخبارشو دنبال نکن

به چیزای خوب فکر کن فقط

و در آخر

رعایت کن

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
عه خب مثل سرماخوردگیه که .من هر کی دورو برم گفته میگن از شدت بدن درد لباسشونو پاره میکردن یکی میگه ر ...

بزاهرکسی فرق میکنه علائم ولی خب گذراس میگذره اسن روزاهم یع دکتر حرف میزد میگف همه بایدبگیرن به نوبت 

بزاهرکسی فرق میکنه علائم ولی خب گذراس میگذره اسن روزاهم یع دکتر حرف میزد میگف همه بایدبگیرن به نوبت& ...

اخه من بچه کوچیک دارم همش ترسم ازونه که خیلی ضعیفه ازونورم بهم میچسبه😭

اخه من بچه کوچیک دارم همش ترسم ازونه که خیلی ضعیفه ازونورم بهم میچسبه😭

منم بچم یسالو ده ماهشه عزیژم ولی خداروشکر نه ذخترم گرفت ازم نه شوهرم دلی خب ۲۴ ساعت توخونه ماسک زذم حتی موقع خواب

ادم چیکار کنه بتونه بیخیال باشه؟

اینکه همچی دست خداست...و هرکس ی عمر داره...ی وقت رفتن

قرار باشه با این مریضی بمیریم میمیریم...عمرمونم ب دنیا باشه روزی هزار نفرم بمیرن...هستیم دیگه

خودم روزای اول مریضی اسید معده گرفتم...من ک حتی ی قرص معدم ب عمرم نخوردم.....حالا دیگه باهاش کنار اومدم...فقط رعایت کن

بقیش دست خداست  

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..