2777
2789

سلام دوستان     ...خیلی  دل  ام گرفته 

فوق  العاده  شرایط  سختی  دارم   

دانش آموزها  بالا  ۹۰ درصد   درس  نمیخونند   

و  توقع دارند  سوال ها   خط  به  خط  از  کتاب  باشه  در صورتی  من  تو  این  شرایط  مفهومی    سوال   طرح  میکنم  تا هر  کس  خونده  بتونه   اپن   بوک  جواب   بده  و حاضر نیستم   هر کسی   نمره   الکی   بگیره   و بیسواد  بیاد  بالا  ... 

و درس  نمیخونن  و میرن   از  من  بد  میگن  که  سوال هاش  سخته    در  صورتی  که در سطح متوسط   سوال  طرح  میکنم  .....‌

و سیستم  آموزشی   وحشتناک   پشت   دانش  آموزهاست  داره  به  درس  نخوندن   و بیسوادی  تشویق  شون  میکنه  ...

تنبل  ترین   دانش  آموز   راحت  بدون   مردودی   میاد   بالا    و  تازه   طلبکاره   که  چرا  من  کم  شدم  ووو    

کادر  مدرسه  بدون  استثنا  پشت  دانش  آموز  هست  ووو   

بخدا موهام   به  طرز  عجیبی   از وقتی   رفتم   سرکار   داره سفید  میشه و  میگم   ارزش  نداره   

جایی  که  نه   دانش  آموز  حرمتی  برا  معلم  میذاره  و بدترین  رفتارها چه  تو  پی  وی   و  کلاس  های  مجازی  دارند  ...   

نه  کادر  مدرسه   

و نه  آموزش   و پرورش  ..‌

و  نه  اکثر  مردم   ..‌ که  خیلی  ها   چپ  و راست  میرن   میگن  کاری  نمیکنید  و پول   حرام  میگیرید  در صورتی  که  واقعا بدترین  روزهای  عمرمو  دارم میگذرونم  ..‌تدریس  مجازی    تصحیح  سوال   ها   با  گوشی    و  ۲۴ ساعت   در  اختیار   دانش  آموز  بودن   وو وو  و چشم  هام  داغون  شد...     میگم 

چرا  بمونم  !!     

تو  این  سیستم  تنها  چیزی  که مهم  نیست  بالا  بردن  سطح  سواد و  ادب  و اخلاق  ..‌ همیشه  برام   مهم بوده   دانش  آموز  بیسواد نره   بالا   اما  ...‌‌.     

شما  جای  من  باشید   و همسرتون   یه  حقوق   کارمندی  با  در آمد  متوسط  رو  به  پایین  داشته  باشه  انصراف  میدید؟     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم فقط بهش ب چشم ی کارنگاه میکنم و کاری ک ازنظرم منطقیه رو انجام میدم کامل فکرموبراش نمیزارم هرکی هم ک شاکیه خب باشه برای من سلامتی جسم و روحم مهمه

درصددتغییر،وایجاددنیای رنگی کوچک برای خودم🧸🧩🎲🔮🎯🥌🪀🎁🎀🎊🎈

عزیزم کار سختی خودش و داره دیگه بی انصافی نکنیم همه این مدلی نیستن همه جا تنبل و ضعیف بوده چه حضوری چه مجازی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

درکت میکنم عزیزم 

انشاءالله بهترین تصمیم رو بگیری 

به عینه دیدم همه معلم های خانوم دوران دبیرستان از فشار روحی و جسمی چی میکشیدن 

به نظرم سعی کنین خانواده هارو متوجه اوضاع دانش اموز بکنین 

هر چند سخته

‌               

خداشماروخیر بده که وجدان کاری داری

متاسفانه سیستم اموزشی ما انقدر ویرانه طرف شمارو نمیگیره

خیلی از معلمای بی سواد که پا رو پا میذاره و مفت نمره میدن رو تشویق میکنه

انصراف نده 

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

حالا من کاری ندارما اولا که شما چرا شغلتو ول کنی؟

بعدشم درس خوندن آنلاین خیلی سختر و غیرمفیدتره مسلما انگیزه ها پایین میاد همه هم خستن از خونه بودن و روزای تکراری . شما تو این شرایط کوتاه بیا چهار تا سوال معمولی بده 

عزیزم کار سختی خودش و داره دیگه بی انصافی نکنیم همه این مدلی نیستن همه جا تنبل و ضعیف بوده چه حضوری ...

مدرسه  ای  که  من    دارم تدریس  میکنم خیلی  شرایط  بدی  داره   

و این  کلاس  های  مجازی بالا ۹۰ در صد  درس نمیخونن

نه عزیزم وقتی خود دانش آموز و خانوادش دلشون نمیسوزه چه فایده. الکی خودتو اذیت نکن. وقتی شما تلاش میکنی ولی خودشون نمیخوان شما هم وجدانت راحت باشه

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم