سلام دوستان ...خیلی دل ام گرفته
فوق العاده شرایط سختی دارم
دانش آموزها بالا ۹۰ درصد درس نمیخونند
و توقع دارند سوال ها خط به خط از کتاب باشه در صورتی من تو این شرایط مفهومی سوال طرح میکنم تا هر کس خونده بتونه اپن بوک جواب بده و حاضر نیستم هر کسی نمره الکی بگیره و بیسواد بیاد بالا ...
و درس نمیخونن و میرن از من بد میگن که سوال هاش سخته در صورتی که در سطح متوسط سوال طرح میکنم .....
و سیستم آموزشی وحشتناک پشت دانش آموزهاست داره به درس نخوندن و بیسوادی تشویق شون میکنه ...
تنبل ترین دانش آموز راحت بدون مردودی میاد بالا و تازه طلبکاره که چرا من کم شدم ووو
کادر مدرسه بدون استثنا پشت دانش آموز هست ووو
بخدا موهام به طرز عجیبی از وقتی رفتم سرکار داره سفید میشه و میگم ارزش نداره
جایی که نه دانش آموز حرمتی برا معلم میذاره و بدترین رفتارها چه تو پی وی و کلاس های مجازی دارند ...
نه کادر مدرسه
و نه آموزش و پرورش ..
و نه اکثر مردم .. که خیلی ها چپ و راست میرن میگن کاری نمیکنید و پول حرام میگیرید در صورتی که واقعا بدترین روزهای عمرمو دارم میگذرونم ..تدریس مجازی تصحیح سوال ها با گوشی و ۲۴ ساعت در اختیار دانش آموز بودن وو وو و چشم هام داغون شد... میگم
چرا بمونم !!
تو این سیستم تنها چیزی که مهم نیست بالا بردن سطح سواد و ادب و اخلاق .. همیشه برام مهم بوده دانش آموز بیسواد نره بالا اما ....
شما جای من باشید و همسرتون یه حقوق کارمندی با در آمد متوسط رو به پایین داشته باشه انصراف میدید؟