2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا نماز شب بخونه؟

132 بازدید | 27 پست

میگن فقط وقتی میتونی نماز شب بخونی ک تو اون روز هیچ گناهی نکرده باشی میخوام ببینم حجابتون کامله؟آرایش نمیکنید؟

تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برا سالم از کما دراومدن بابام دعا کنین 😭😭💔💔

عزیزم چله زبارت عاشورای حق شناس براش بگیر رد خور نداره 

من کاربر مرد‌هستم‌گاهی توفیق نمازشب پیدا میکنم

اما‌امام صادق میفرماین اثر گناه بر نمازشب خوان از اثر‌کارد بر گوشت بیشتر است

واقعا من اینو نس کردم ودرک میکنم

روزی که گناه کنم توفیقم خیلی کم میشه وسخت بتونم نمازبخونم حتی شاید بیدار باشم اما توفیق پیدا نمیکنم

خوشا آنان که اله یارشان بی...به حمدو قل هواله کارشان بی...خوشاآنان که دائم در نمازند...بهشت جاودان بازارشان بی
من کاربر مرد‌هستم‌گاهی توفیق نمازشب پیدا میکنم اما‌امام صادق میفرماین اثر گناه بر نمازشب خوان از اث ...

منم چند وقت میخوندم...نیم ساعت  قبل نماز صبح البته هیچوقت صبح جمعه توفیق نداشتم بخونم نمیدونم چرا خواب میموندم

ارایش کمرنگ دارم همیشه . در حد رژ و خط چشم ، طوری ک مرتب باشم میرم بیرون. 

مانتویی هستم . حجابم در حدی ک کمی از موهای سرم بیرون میشه . 

نماز شب هم هر از گاهی میخونم . 

هر روز ذکر و قران  و نماز هم میخونم.

منم چند وقت میخوندم...نیم ساعت  قبل نماز صبح البته هیچوقت صبح جمعه توفیق نداشتم بخونم نمیدونم چ ...

خیلی فضیلت داره مخصوصا شب جمعه

خوشا آنان که اله یارشان بی...به حمدو قل هواله کارشان بی...خوشاآنان که دائم در نمازند...بهشت جاودان بازارشان بی

والا من حجابم خوب نیست ولی همیشه م توفیق همه چی رو پیدا میکنم . امکان نداره صبح ها چند دقیقه قبل اذان صبح بیدار نشم .  نماز شبم گهگداری خودم بخوام پا میشم میخونم . نمیدونم به نظر من دلیه و ربطی به حجاب نداره

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
خیلی فضیلت داره مخصوصا شب جمعه

هیچوقت نتونستم شب جمعه بخونم😢😢😢خیلیم ناراحت شدم وقتی خواب میموندم

هیچوقت نتونستم شب جمعه بخونم😢😢😢خیلیم ناراحت شدم وقتی خواب میموندم

همین ناراحت شدن شما هم ثوابش کم از نماز شب نداره