2777
2789

من تقریبا ی ماه پیش عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا کردم ولی پریود نشدم بعدش.در ضمن کیست هم دارم ولی کوچیکه .احتمال داره ب خاطر عمل باشه .زعفرون و ابغوره هم خوردم نتیجه نگرفتم.

ميشه بگي علائم كيسه صفرا چي بود؟

اره عزیزم.من شکمم ورم کرده بود و درد توی معدم حس میکردم حالت تهوع و یبوست شدید داشتم.عصن غذا نمیتونستم بخورم تا اینکه رفتم و عمل کردم ولی الان راحت شدم خداراشکر.نکنه خدای نکرده شما هم مشکلی دارید عزیزم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم.من شکمم ورم کرده بود و درد توی معدم حس میکردم حالت تهوع و یبوست شدید داشتم.عصن غذا نمیتونس ...

والا من زير اخرين استخون قفسه سينم سمت راست درد دارم گاهي شدت ميگيره گاهي ضعيفه هر چي سنو گردم ازمايش دادم هيچي تشخيص ندادن يكي از دوستام ميگفت ممكنه از صفرا باشه شايد بيستز از يكساله تين مشكلو دارم يه دكترم بهم گفت از بچه بغل كردنه !!! نميدونم والا فعلا كه علتشو پيدا نكردم

والا من زير اخرين استخون قفسه سينم سمت راست درد دارم گاهي شدت ميگيره گاهي ضعيفه هر چي سنو گردم ازماي ...

اره عزیزم.امکان داره باشه چون منم توی قفسه سینم و شونه هام درد شدید داشتم دست چپم هم موقعی ک دل درد میگرفتم درد میومد ک تشخیص دادن از کیسه صفرا بود.عمل فوق العاده دردناکی برای من .انشاءلله که این مشکلو نداشته باشید چون کیسه صفرا تنها راه بهبودش عمل کردنه گلم.

حالا نمیدونید شما چی بخورم پریود بشم؟

سلام  خانومی   امیدوارم  حالت  خوب  باشه   میدونم این تاپیک مال  گذشته  است  ولی  سوالم  اینه  من   عمل  کردم  و ازرموعد  پریودم گذشته    و  پریود  نمیشم  مبخواستم  بدونم  چه کار کردی  خوب  شدی؟؟